Zekeriya AÇIKGÖZ, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu-ÇANDEF'de Eski Genel Baskan - ONURSAL BAŞKANI, Zekeriya AÇIKGÖZ AK Parti'den 1'nci Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Zekeriya AÇIKGÖZ, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu
 Zekeriya AÇIKGÖZ, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

ZEKERİYA AÇIKGÖZ, 27. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMİ İÇİN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu-ÇANDEF'de Eski Genel Baskan - ONURSAL BAŞKANIZekeriya AÇIKGÖZ AK Parti'den 1'nci Bölge milletvekili aday adayı oldu.


Çankırı Dernekler Federasyonu Onursal Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığını açıkladı.

Evli ve dört çocuk babası olan Zekeriya Açıkgöz Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığına başvurusunu gerçekleştirdiğini duyurarak tüm halkın destek ve dualarını beklediğini söyledi.


Zekeriya AÇIKGÖZ
AK PARTİ Istanbul 1'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı



ZEKERİYA AÇIKGÖZ KİMDİR?


1969 – Çankırı / Ilgaz doğumlu olan Zekeriya Açıkgöz, ilkokul ve ortaokul eğitimini Kartal’da, lise eğitimini ise Pendik İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin İşletme bölümünden mezun olan Açıkgöz, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Ana Bilimdalı Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Bilim Dalı bölümünde dönem birincisi olarak tamamladı. 

1992 yılında Sultanbeyli Belediyesi’nde memuriyet hayatına başlayan Zekeriya Açıkgöz, Personel ve eğitim müdürü, müfettiş ve özel kalem müdürü gibi çeşitli pozisyonlarda 14 yıl boyunca görev yaptı. 2006 yılının ağustos ayında İstanbul Valiliği – İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü kadrosuna atandıktan sonra 2007 yılında ise Kamu Mali Yönetimi İç Denetçisi kadrosuna atandı. 2014 yılında İstanbul Büyükşehir Başkanlığı bünyesinde iç denetçi kadrosuna atanan Zekeriya Açıkgöz, halen bu görevine devam etmektedir.

Memuriyet hayatının yanı sıra siyasi yaşama da her zaman ilgi duyan Zekeriya Açıkgöz, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli idareler seçimleri için de Sultanbeyli Belediye Başkanlığı’na AK PARTI’den aday adaylığını açıklamıştı.

2013 yılından bu yana 2 dönem Istanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı görevini yürüten Zekeriya Açıkgöz, Federasyonun Onursal Genel Başkanıdır.



Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 23:56

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109