Suzan Dağlar CIVAN Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Seçildi

Ak Parti 3. Olağan Kongresi coşku içerisinde geçti. Tek liste ile gidilen kongrede Suzan Dağlar Civan resmen Ak Parti ilçe başkanı seçildi.

Suzan Dağlar CIVAN Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Seçildi
Suzan Dağlar CIVAN Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Seçildi

Ak Parti 3. Olağan Kongresi coşku içerisinde geçti. Tek liste ile gidilen kongrede Suzan Dağlar Civan resmen Ak Parti ilçe başkanı seçildi.
 
Ak Parti Sultangazi 3. Olağan Kongresi Sultangazi Belediyesi Düğün Salonun da yapıldı. Kongreye AB Bakanı Volkan Bozkır, Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İl Başkanı Aziz Babuşcu, Milletvekilleri Hüseyin Bürge, Burhan Kuzu, İbrahim Yiğit ve Ahmet Haldun Ertürk, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Kutlama mesajlarının okunmasının ardından açılış konuşmasını AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Murat Atım yaptı. Atım, konuşmasında 6,5 yıllık görev süresince beraber çalıştığı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
 
Ak Parti 3. Olağan Kongresinde konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Murat Atım ve teşkilat mensuplarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını ve bugüne kadar yapılan seçimlerde bu uyumun sandıklara yansıdığını söyledi.
 
Murat Atım’a bundan sonraki siyasi hayatında başarılar dileyen Başkan Altunay, Ak Parti’nin yeni ilçe Suzan Dağlar Civan’a desteklerinin tam olacağını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu ise, “Ben Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na Sultangazi ilçemizde başörtülü bir ilçe başkanı düşünüyoruz dediğimde kendisi, ‘Çok harika olur. Bu düşüncenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum’ demişti. Sultangazi İstanbul’da ilk başörtülü ilçe başkanı onuru ve gururunu yaşıyor. Ben Murat Atım kardeşimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki süreçte kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ak Parti İlçe Başkan adayı Suzan Dağlar Civan, “Bugün benim adaylık sürecim Türkiye demokrasisinde güzel bir örnek teşkil etmiştir. Bu süreç şahsım ve ilçem adına bir onurdur.” Diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 430 delegenin oy kullandığı seçimde Ak Parti Sultangazi’de Suzan Dağlar Civan dönemi resmen başladı.


Suzan Dağlar CIVA N Kimdir


Suzan Dağlar Civan, 1977 Çankiri dogumlu Çankiri da saglık üzerine eğitimini tamamladıktan sonra 1997 yılında İstanbul'a gelerek Medicalpark Sultangazı Hastanesinde goreve başladı,

15 yıldır ayni hastanede üst düzey yonetici olarak gorev yapmakta siyasi hayatı Ak partinin kurulmasıyla il Kadin Kolları baskanı Canan kalsın yönetiminde kurucu Yonetim kurulu üyesi olarak başladı ,

Ak parti il Dis iliskiler komisyonunda gorev aldı ,sultangazinin ilce olması ile birlikte sultangazı ana kademe kurucu Yonetim kurulu üyeliği olarak gorevlendirildi ve ilce baskan yardımcılığı medya tanıtım baskanligi yaptı.

Sivil toplum kuruluşlarındaki gorevleri Çankirililar federasyonu Yonetim kurulu üyeliği ,

Sultangazi platformu kurucu Yonetim kurulu üyeliği ,

İstanbul esnaf ve sanatkarlar derneği Yonetim kurulu üyesi baskan yardımcılığı gorevini yürütmekte evli ve bir cocuk sahibi

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109