Serkan Bayram bir engelli dostu

TBMM’deki makamında sürekli misafirlerini ağırlayan AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram

Serkan Bayram bir engelli dostu

 Serkan Bayram bir engelli dostu

TBMM’deki makamında sürekli misafirlerini ağırlayan AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, engelli vatandaşlar geldiğinde onlarla daha özel ilgilenme duygusu ile dostane bir davranış sergiliyor.

Erzincan’da girdiği seçimlerde olağanüstü bir performans göstererek tarihte bir ilki gerçekleştiren AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CHP’nin garanti gördüğü ve bugüne kadar girdiği bütün seçimlerde bir milletvekilini çıkardığı Erzincan’a Serkan Bayram diye bir yiğit geldi ve bu zinciri kırdı. Uzun yıllar İstanbul Erzincan arasında köprü olan ve halen köprü olmaya devam eden ve de İstanbul’unda sevilen yüzü olan Bayram, aynı zamanda engelli vatandaşlarında çok sevdiği bir isim.   

O BİR ENGELLİ DOSTU

Seçimlerde engelli vatandaşlara verdiği sözleri bir bir tutmaya başlayan Milletvekili Serkan Bayram, engelliler için hayata geçirilmesi gereken dosyaları birer birer ilgili bakanlıklara verip takipçisi oluyor.

TBMM’deki makamında sürekli misafirlerini ağırlayan Av. Serkan Bayram, engelli vatandaşlar geldiğinde onlarla daha özel ilgilenme duygusu ile dostane bir davranış gerçekleştiriyor. Meclisteki odasına son olarak Türkiye’nin birçok bölgesinden engelli vatandaşlar ziyaretine geldi. 

“ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN BİRARADAYIZ”

Ziyaretine gelen engelli vatandaşlara partisinin icraatlarından bahseden ve engelli vatandaşların engellerini kaldırmak için hükümetin samimi çalışmaları olduğunu söyleyen Milletvekili Av. Serkan Bayram, “Türkiye’nin çeşitli yerlerinden bizleri ziyarete gelen engelli arkadaşlarımızla engelleri kaldırmak için biraradayız” diye konuştu.

Engelli vatandaşlara verdikleri sözü tutmaya başladıklarını ifade eden AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, “Partimizin 1 Kasım Seçimleri’nde seçim vaadimiz olan engelli vatandaşlarımızın bizim dönemde ne kadar büyük, devrim mahiyetinde imkanlara kavuştukları herkesin malumudur. Engelsiz bir hayat için gerekli her türlü alt yapıyı oluşturacağız. Görme ve ortopedik engelli için gerekli teknolojik çalışmalar yapacağız. Engelli genç ve çocukların kısa süreli gündüz ve yatılı bakımı için Engelli Yaşam Merkezi kuruyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109