METİN KÜLÜNK'DEN PROVOKASYON UYARISI

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, yaptığı açıklama ile vatandaşlara çok önemli konularda uyarılar yaptı.

METİN KÜLÜNK'DEN PROVOKASYON UYARISI
METİN KÜLÜNK'DEN PROVOKASYON UYARISI

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, yaptığı açıklama ile vatandaşlara çok önemli konularda uyarılar yaptı.

Milletin her türlü provokasyona karşı çok dikkatli olmasını isteyen Metin Külünk, “ülkemize karşı kirli emeller besleyenler dışarıdan ve içeriden hamlelerine devam ediyorlar. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenler durmayacaklar. Provokasyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi. Siyasi çevrelere de mesaj veren Külünk, “Anadolu’nun kucaklayıcı aklını tüm siyasi partilerimiz bir kılıç gibi kuşanmalıdır. Ayrılıklarımızı azaltma, mutabakatlarımızı çoğaltma vaktidir. Kurşunla kaynatılmış demir yürekler olup Anadolu’nun bütünleştirici aklını hakim kılmamız gerekiyor. Emperyalistlerin ülkemiz ve bölgedeki hain emellerine karşı tek yürek olarak savaşımız devam ediyor. Sürecin yönetilmesinde tüm siyasi partilerimize görevler düşüyor” diye konuştu.

SÜNNİ – ALEVİ VURGUSU YAPTI

AK Partili Metin Külünk, “Sünni, Alevi, Türk, Kürt demeden Anadolu’nun tüm renkleri bizimdir. Biriz, beraberiz ve bizi kimsenin ayırmaya gücü yetmez. Mısır’ı unutmayalım, küçük siyasi hesaplar ile hareket edersek hepimiz kaybederiz. Mısır halkı 25 Ocak ruhunu koruyamadığı için darbeciler karşısında yenik düşmüştür. Mısır’da direniş ruhunu parçalamak için Kiliselere bombalı saldırılar yapılmıştır. Ülkemizin sinir uçlarına dokunmak için yapılabilecek provokatif saldırılara karşı dikkat etmek zorundayız. Suikastlar, bombalı saldırılar, kardeşi kardeşle karşı karşıya getirecek provokasyonlara karşı dikkat edelim. Dışarıdan yapılabilecek saldırılar ile ekonomik panik oluşturmak isteyebilirler. Milletimize ve topraklarımıza sahip çıkmak için Türk Lirası’na sahip çıkalım. Ülkemiz aleyhine ajanlık yapanlar halkın birlikteliğini kırmak için çaba harcayacaklardır” dedi.

SOSYAL MEDYA İÇİN UYARI

Dünyanın en hızlı iletişim yaptığı günlerde olunduğunu vurgulayan Külünk, “arkadaş çevremizde, sosyal medya gruplarında tanımadığımız insanlara karşı dikkatli olalım. FETÖ’nün tasfiyesinde bürokratik sabotajlara karşı tüm yöneticilerimiz uyanık olmalıdır. Unutulmamalıdır ki Türkiye halkı 15 Temmuz direniş ruhunu kaybettiği an ikinci saldırı gelecektir. 15 Temmuz direniş ruhu, bu milletin sağcı, solcu, ya da ülkücü demeden yekvücut olma ruhudur. Twitter, Facebook, Youtube ve diğer sosyal medya araçlarındaki provokasyonlara dikkat edelim. Resmi kaynaklara dayanmayan hiçbir bilgiyi sosyal medyada yaygınlaştırmayalım. Devlet Başkanımız ve hükümetimize karşı yapılacak yıpratma saldırılarına karşı dikkatli olalım” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER