Kılıçdaroğlu oy kullanamayacak mı? CHP lideriyle ilgili flaş iddia!

Kılıçdaroğlu oy kullanamayacak mı? CHP lideriyle ilgili flaş iddia!

Kılıçdaroğlu oy kullanamayacak mı? CHP lideriyle ilgili flaş iddia!
Kılıçdaroğlu oy kullanamayacak mı?
CHP lideriyle ilgili flaş iddia!


Henüz oy kullanmaya gitmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adres beyanında bulunmayı unuttuğu için oy kullanamayacağı iddia edildi. Konuyla ilgili bilgi almak için ulaştığımız CHP yöneticileri net bir açıklama yapmazken, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, "Kemal Bey, seçim yasası gereği milletvekili olduğu için istediği yerde oy kullanır. Belki İzmit'te kullanmıştır" dedi.

EŞİ KULLANDI, KENDİSİ YOK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu oyunu kullandı ama yanında CHP liderinin olmaması dikkat çekti. Gazetecilerin Selvi Kılıçdaroğlu’na ’eşi Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy kullanıp kullanmayacağına’ ilişkin sorusu üzerine, "Hayırlı olsun. Eşim şu anda İstanbul’da" karşılığını verdi.

Kılıçdaroğlu, gazetecilerin aynı soruyu ısrarla sorması üzerine, "Kendisi şu anda İstanbul’da" şeklinde konuştu. Selvi Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra okuldan ayrıldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN OYU TEHLİKEDE Mİ?
İddialara göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumda oy kullanıp kullanmayacağı hala belli değil...

Adres değişikliği beyanını unuttuğu için seçmen kaydı bulunmayan CHP lideri, oy kullanamama tehlikesi ile karşı karşıya...

Bu durumda Kılıçdaroğlu hem 'hayır' diyemeyecek hem de oy kullanmadığı için para cezası ödeyecek.

Referandumda oy kullanma işlemi sürerken CHP yetkililerinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

İSTANBUL İL BAŞKANI ŞİMŞEK: KEMAL BEY İSTEDİĞİ YERDE OY KULLANIR

Konuyla ilgili bilgi aldığımız CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, HABERTURK.COM'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kemal Bey milletvekili olduğu için istediği yerde oy kullanır. Seçim kanununda bu böyledir.  Ben en son korumasıyla konuştum. Karayoluyla Ankara'ya gidiyor. Belki İzmit'te kullanmıştır.  İddialar tamamen asılsız. Sayın Genel Başkan oyunu kullanacaktır."

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay ise HABERTURK.COM'a yaptığı açıklamada "Sayın Genel Başkan en son İstanbul'daydı. Orada oy kullanacağını tahmin ediyorum. Konuyla ilgili özel bir bilgim yok" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109