Halkın Sesi Partisi Ataşehir Kadın Kolları yılın ilk toplantısını yaptı.

Dünyanın ve Türkiye nin içinden geçtiği sürecin ağırlıklı olarak değerlendirildiği toplantı sonunda yapılan açıklamada şöyle denilmiştir:

Halkın Sesi Partisi Ataşehir Kadın Kolları yılın ilk toplantısını yaptı.

Bu coğrafyada yaşayan hiçbir topluluk bir diğerinin acısı üzerinden huzur bulamaz. Aynı coğrafyayı paylaşan topluluklar birlik bütünlük içinde olmadan bu coğrafya ya huzur gelmez.

Yüzyıllardır bu coğrafyada yaşanan çatışmaların tamamı emperyalizmin bölgeye yüklediği milliyetçiliklerden kaynaklanmaktadır. Dün İngilizler ve Fransızlar milliyetçilik icat ederek bunu yaptılar,bugün Amerika ve müttefikleri aynı şeyi “yeni milliyetçilikleri” kışkırtarak yapmaktadır.

Bu sebeblerle daha fazla kardeşlik partimizin temel ilkesi olmuştur.

Yaşanan süreçte bizlere önemli vazifeler düşmektedir. Bizler çıktıgımız yolda yürümek değil koşmak mecburiyetindeyiz. Toplumsal barışın sağlanması; barış ve kardeşlik için gönüllü birliktelik projelerini hızla hayata geçirmeliyiz. Hakkari’nin, Diyarbakır’ın, Ankara’nın, İzmir’in probleminin çözümü ne kadar bizim meselemizse; Kudüs’ün, Şam’ın, Kerkük’ün, Musul’un, Erivan’ın, Batum’un, Bağdat’ın, Bakü’nün meselesi de bizim meselemizdir.

Temel kavramları insaf, kardeşlik, eşitlik, adalet, hak , hukuk, paylaşma, alın teri,helal kazanç, vicdan, merhamet,onur gibi kavramlar olan bambaşka bir medeniyetin öncüğünü yapmak için varız ve var olacağız

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER