Gürsel Tekin, Erdoğan'a yüklendi

Gürsel Tekin, Erdoğan'a yüklendi

Gürsel Tekin, Erdoğan'a yüklendi
Gürsel Tekin, Erdoğan'a yüklendi


CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "İnsanların soyu sopuyla uğraşmayı bırakın. Soyla uğraşan değil, soymayan başbakan istiyoruz" dedi.

Referandum çalışmalarına devam eden CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, Tuzla İlçe Örgütü'nde basın açıklaması yaptı. CHP Tuzla İlçe Başkanı Cemil Ekşi'nin de katıldığı toplantıda konuşan Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Tekin, "Sayın Başbakan insanların soyu sopuyla uğraşmaktan bıkmadı. Biz soyla uğraşan değil, soymayan başbakan istiyoruz" dedi.

"Neredeyse eline mezura alıp..."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum zamanı yaklaştıkça sinirlerinin bozulduğuna dikkat çeken Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başbakan Erdoğan, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun soyu sopuyla uğraşıyor. Bu çağda bu kafaya şaşmamak elde değil. Sayın Kılıçdaroğlu'nun da bizim de geçmişimizden utanacak durumumuz yok. Başbakan, neredeyse eline mezura alıp kafatasımızı ölçecek. Bu mudur Erdoğan'ın demokrasi anlayışı? Bu mudur demokratlık?"

Erdoğan'ın referandum sürecinde toplumu ikna edebilmek için her türlü yöntemi denediğini de söyleyen Tekin,"Bu telaşın sebebi ne acaba?" diye sordu. Başbakan Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'nun yönelttiği soruların tek bir tanesini bile yanıtlayamadığını da söyleyen Tekin, "Cevap vermek yerine soyla sopla uğraşıyor. Biz soyla sopla uğraşan değil, soymayan başbakan istiyoruz" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109