Gamze Akkuş İlgezdi; “Ülkemizin normal seyrine döneceğine inanıyorum”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Seçimlerin tüm halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gamze Akkuş İlgezdi; “Ülkemizin normal seyrine döneceğine inanıyorum”

 Gamze Akkuş İlgezdi; “Ülkemizin normal seyrine döneceğine inanıyorum”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Seçimlerin tüm halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kızı Turnam İlgezdi ile birlikte Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 2278 No’lu sandıkta oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kaçak bahis siteleri önemli açıklamalarda bulundu.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, bu seçimde Anadolu’ya giden seçmenlerin tekrardan çok fazla otobüslerle seçim için İstanbul’a geri döndüğünü belirterek, seçmenlerin sandığa gitmesi durumunda %55’lik bir sonuçla Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanacağını söyledi.


Akkuş İlgezdi; “Bugün akşam hep birlikte güzel haberlerini ve sonuçlarını hep birlikte alacağız. İnanıyorum ki; Her şey güzel olacak. Ülkemizde demokrasinin, hakkın, hukukun, adalet yolunun açılacağına tekrardan Atatürk'ün çizdiği yolda ülkemizin normal seyrine döneceğine inanıyorum. Seçimlerin tüm halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Akkuş İlgezdi açıklamalarına şöyle devam etti:

“HAK ETTİĞİMİZ VE KAZANDIĞIMIZ SEÇİMDEN TEKRARDAN EMİN OLMAK İSTEDİLER”


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi; Seçimle ilgili sonuçlarımızı seçim sonrasında hep birlikte göreceğimize inanıyoruz. Çünkü hakkımızı almak için tekrar sandık başına gidiyoruz. Hak ettiğimiz ve kazandığımız bir seçimden tekrar emin olmak istediler. Bugün bir kez daha emin olmak için bütün bu ülkeyi sevenler, halkımız sandık başına gidiyor. 31 Martta yapılan seçimlerde 4 pusulanın 3'ü sayılıp 1'i sayılmamıştı. Dolayısıyla bu sayılmayan 1 pusula ise şaibeli sayılarak iptal edildiği sürecini birlikte yaşadık.


“BUGÜN ÜLKEMİZİN NORMAL SEYRİNE DÖNECEĞİNE İNANIYORUM”


Bugün akşam hep birlikte güzel haberlerini ve sonuçlarını hep birlikte alacağız. İnanıyorum ki; Her şey güzel olacak. Ülkemizde demokrasinin, hakkın, hukukun, adalet yolunun açılacağına tekrardan Atatürk'ün çizdiği yolda ülkemizin normal seyrine döneceğine inanıyorum. Seçimlerin tüm halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

“BU SEÇİM DUYARLI VATANDAŞLARIN BİZ DEDİĞİ SEÇİME DÖNÜŞMÜŞTÜR”


31 Mart seçimlerine göre 23 Haziran seçim çalışmalarının daha sakin ve daha yoğun geçtiğini belirten İlgezdi; partinin tüm kademesinin sahalarda ve evlerde çalışmalar yürüttüğünü belirterek CHP’nin tüm milletvekillerinin İstanbul seçimlerini yakinen takip ediyorlar. Çünkü hep birlikte zaferi kazanacağız, alacağız ve hep birlikte coşkusunu yaşayacağız. Bugün Cumhuriyet tarihinde birçok başka parti birleşerek ortak hareket etmeye başladı. Aslında bu süreç Cumhurbaşkanlığı seçimiyle başladı. Bugün partileri bir kenara koyup ülkemizde çocuklarımıza güzel bir yarınlar bırakabilmek amaçlı bir sürece dönüşmüşse ve bu kaygıyla yaşıyorsak burada tekrardan mutlu ve huzurlu yaşam inşa etmek hepimizin görevidir. Bu seçimler parti seçimi olmaktan çıkmış duyarlı vatandaşların biz dediği seçime dönüşmüştür. Tekrardan söylüyorum yaşanılası bir Türkiye için, Emek İçin, Barış İçin, Demokrasi İçin, Kardeşlik İçin tekrar güzel günler bugün milat olarak bu topraklarda yaşatılacak.


“BU SEÇİMİN SONUCU %55 CİVARINDA OLACAK”

Seçimlerle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İlgezdi, Özellikle bu seçimde Anadolu’ya giden seçmenlerin tekrardan çok fazla otobüslerle seçim için İstanbul’a geri döndüğünü belirterek, seçmenlerin sandığa gitmesi durumunda %55’lik bir sonuçla Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanacağını söyledi. Sahaya çıktığımızda bile bizlere oy vermeyen seçmenlerin bile bir haksızlık olduğunu söyleyerek hakkın yerine gelmesi için oy kullanacağını söylüyorlar. Görünen o ki bu seçimde katılımda yüksek olacağı gibi geçen seçime göre %5 civarında oyumuz artacak şeklinde konuştu.



“BU SEÇİMDE GÖNÜLLÜ ORDUMUZ VAR”


Seçim güvenliği konusunda sorulan sorulara cevap veren ilgezdi; Bu seçimde her ilçemizde gönüllü  ve hukukçu ordumuz var. Bunun yanı sıra CHP olarak her ilçemizde en az 2 milletvekilimiz var. Bunun dışında partilerimizin MYK ve PM üyelerimizde alanlarda ve okullarda olacaklar. Bu seçimde partimiz adına her ilçemizde 3-4 üst düzey yöneticimiz ve milletvekillerimiz çalışmalarımızı yürütüyor.


“31 MART’TA ÜLKENİN %60’LIK NÜFUSUNA SAHİP İLLERİ CHP’YE GEÇMİŞTİR”


31 Mart seçimleri sonrasında ülkenin %60’lık büyük bir nüfusuna sahip illerin belediyeleri CHP’ye geçmiştir. 31 Mart seçimleri sonrasında özellikle bu illerin ekonomik düzey ve büyük bir nüfus yoğunluğuna sahip illeri yöneten yereldeki iktidar biziz. Bu doğal olarak çok büyük bir kaygı uyandırması normaldir. Dolayısıyla kaybetmek güzel bir duygu değil. Var olan yaklaşık 25 yıldır yönettikleri yerel iktidarlarıyla birlikte bu noktalara gelindi. Yerel demek genel demektir. Yerel demek halk ile iç içe olmaktır. Halkı anlamak ve ona anlatmak demektir. Böylelikle çıkan sonuçta büyük bir ekonomiyi ve yönetimi kaybetmek ile karşı karşıyalar.


Özellikle 31 Mart’ta oy kullanmayan bayağı bir seçmen vardı. Bu seçimde halkımızın sandığa giderek adil ve eşit bir hizmet anlayışı için oyunu kullanacağına inanıyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 21:55

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109