Furkan Gök Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkan ve yöneticilik görevlerini yürüten Furkan Gök, memleketi Bolu'dan Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Furkan Gök Milletvekili aday adaylığını açıkladı
Furkan Gök Milletvekili aday adaylığını açıkladı


Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkan ve yöneticilik görevlerini yürüten Furkan Gök, memleketi Bolu'dan Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.



Türkiyenin En genç Milletvekili Adayı Furkan Gök

Bolu/Geredeli olan Furkan GÖK, istanbul'da Geredeliler Dernegi'nde çalışmalarını sürdürmektedir. İstanbul'da gençleri her zaman toparlamaya, gariban ögrencilere yardım elini uzatan, kışın mont yardımıyla yazın defter ,kalem gibi ihtiyaçların yardımıyla çalışmalarını sürdüren bir isim olarak duyduk.
Furkan Gök, Milletvekili yaşının 18'e indirilmesi sürecinden sonra, gençlerin meclise girmesi, dertlerini savunması ve mecliste söz sahibi olması gayesiyle ilk adımını attı.

Özellikle Cumhurbaşkanımızın Gerede ilçesini sevdiğini dile getirirken Geredeli Furkan GÖK, maddi sıkıntılarını ve kaybetme olasılığını göz ardı ederek ilk seçimde milletvekili adaylığını koyup yarışacağını belirtti.
İstanbul'da bulunduğu sürede Bolu'dan kopamayan Furkan GÖK, sıkıntılarını bir bir not aldı ve çözüm yolunda şimdiden güzel projeler hazırladı.

Furkan GÖK ; Liseyi yatılı olarak Bolu/Yeniçağa Anadolu Lisesinde eğitimini sürdürdüğü sürece Mengen ,Gerede, Dörtdivan ilçelerinde ve okulunda bulunan öğrenci kardeşlerinin dertlerini tek tek dinledi ve zamanı gelince yardımcı olacağını hepsini notlarına kaydederek sözünü verdi.

 Çeşitli Sivil Toplum kurulularında başkanlık ve yöneticiek yapan Furkan GÖK: "Biz Gençler olarak her alanda Devletimize ve Milletimize hizmet etmek için yola çıktık. Allah yardımcımız olsun."dedi..


FURKAN GÖK KİMDİR

Furkan Gök, Gençliğe Yön veren Bir Genç Başkan. Furkan Gök 13 Kasım 1994 yılında Bolunun Gerede ilçesinde doğmuştur.
Ailesi 1999 yılında İstanbul un Sultanbeyli ilçesine gelmişlerdir, burada ilkokulu Ahmet Yener İ.Ö. Okulunda öğrenimi görmüştür.Mahalle değişikliği sebebi ile Battal gazi İ.Ö.Okulunda ortaokulu burada bitirmiştir. Okullarda okurken Yaşı Genç olmasına rağmen Liderlik özelliği olduğundan Öğrenci Başkanlığı Görevleri verilmiştir.
 
Furkan Gök Liseyi Yatılı olarak 2009 yılları arasında Bolu/Yeniçağa Anadolu otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde okumaya devam etti. Burada öğrenime devam ederken Okul Öğrenci Başkanlığı daha sonra İlçe Öğrenci Temsilcisi Başkanlığı görevleri almış İL Öğrenci Meclisine kadar devam ettirmiştir. Lise sonrası da Mesleği dışında Siyaset ile uğraşmış çeşitli STK’ larda Görevli Genel Gençlik kolları Başkanlığı Görevi yapmıştır.

Furkan Gök çeşitli İllerde AK Partiye Gönüllü Hizmet etmiştir.

Bu İlleri Örnek verir isek İstanbul başta olmak üzere Bolu, Ankara, Sakarya, Antalya, İzmir, Hatay gibi İllerde Gönüllü hizmetler etmiştir. Her daim Gençlere önem vermiş ve her gittiği il ve ilçelerde Gençlik kolları ekipleri oluşturmuştur.

Furkan Gök Özellikle Günümüz Tarihi ve Siyaset Bilgisine önem vermiş ve kendisini bu konularda geliştirmiştir.

2017 Yılında 23 Yaşında olup Cumhurbaşkanımızın Meclis de Gençlerin önünü açması ile kendisi de çalışmalar başlatmıştır.



FURKAN GÖK KİMDİR

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 23:18

İsa Kırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Sezgin
Ahmet Sezgin - 6 yıl Önce

Hayırlı Uğurlu olsun İnşAllah.
http://kimdir-biyografi.nedir.kim/furkan-gok/

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109