Devlet Bahçeli sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum

Devlet Bahçeli: TBMM'de düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum.

Devlet Bahçeli sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum
 Devlet Bahçeli sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum

Devlet Bahçeli: TBMM'de düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarını askıya alacağını duyurdu. Bahçeli, sosyal medyanın 'dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüştüğünü' savundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün takipçileriyle son Twitter mesajlarını paylaştığını duyurdu.

'Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmanın çağın mümeyyiz ve müessir bir özelliği olduğunu' belirten Bahçeli, "Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir" dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

"Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkansız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.
İtibar suikastlarının kurgu mekanı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir.
nsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.
'Duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum'
Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.
Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim."

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109