Cumhuriyet Halk Partisi'inden imkanı olmayan öğrencilere 'Halk Dershanesi'

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız Halk Dershanelerinde gönüllü öğretmenlerin dershaneye gitme imkanı olmayan YGS ve LYS adayı öğrencilere ders vereceğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'inden imkanı olmayan öğrencilere 'Halk Dershanesi'

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız Halk Dershanelerinde gönüllü öğretmenlerin dershaneye gitme imkanı olmayan YGS ve LYS adayı öğrencilere ders vereceğini açıkladı
Hürriyet Gazetesinin haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi imkanı olmayan öğrenciler için dershane açıyor.
CHP dershaneleri
 CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız’ın açıklaması şöyle ;

 “Ülkemizde her yıl yaklaşık 1.5 milyon öğrenci üniversite sınavlarına hazırlanmaktadır. Eğitim sistemimizdeki hatalı yapılanma, gençlerimizi dershanelere mahkum etmiştir. Eşit koşullarda sınavlara hazırlanamayan gençlerimizi, bu sisteme kurban vermemek adına, Adana’da pilot olarak başlayan ve  tüm illerimizde uygulayacağımız Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nın sosyal sorumluluk projesi  olan “Halk Dershanesi” ile sisteme başkaldırıyoruz.

 Hedefimiz, dershaneye gitme imkanı olmayan YGS ve LYS adayı öğrenci arkadaşlarımızı, gönüllü öğretmenlerimizle bir araya getirerek eşit eğitim imkanını her gencimize sağlamaktır.

Ders vermek isteyen öğretmenlerimiz ile ders almak isteyen öğrenci arkadaşlarımız 1 Ocak 2012 tarihine kadar  www.halkdershanesi.com adresine başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Kayıtlar devam ederken hazırlıklar tamamlanacak ve kayıtlar tamamlandıktan sonra Halk Dershanelerinin yer ve eğitim programı ayrıntılı olarak açıklanacaktır”
     Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER