CHP PM 8 Eylül'de İzmir'de toplanıyor

CHP Parti Meclisi(PM), İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'den bir gün önce 8 Eylül Perşembe günü İzmir'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. CHP, 9 Eylül'de de 88. yıldönümünü kutlayacak.

CHP PM 8 Eylül'de İzmir'de toplanıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Eylül'de Aydın'ın kurtuluş yıldönümü kutlamalarına katıldıktan sonra İzmir'e geçecek. CHP PM toplantısı, 8 Eylül Perşembe günü Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında İzmir'de yapılacak. Toplantı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kültür sanat merkezine dönüştürülen tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilecek. Toplantıda parti için konular ve gündemdeki gelişmeler değerlendirilecek. Kılıçdaroğlu, PM toplantısının ardından 80. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışını yapacak.

İzmir'in kurtuluş günü ve aynı zamanda CHP'nin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül'de ise CHP; Ankara'da bir dizi kuruluş yıldönümü etkinlikleri gerçekleştirecek. CHP yönetimi ve milletvekilleri 9 Eylül sabahı Anıtkabir'i ziyaret ederek saygı duruşunda bulunacaklar. Daha sonra Çankaya Çevre Sokak'taki eski Genel Merkez binasına kurulan CHP Parti Okulu'nun açılışı yapılacak. Aynı akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde bir resepsiyon verecek.  (Cumhuriyet)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109