Binali Yıldırım, Rakibimi tebrik ediyorum

Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'na: Rakibim önde, kendisini tebrik ediyorum.

Binali Yıldırım, Rakibimi tebrik ediyorum

 Binali Yıldırım, Rakibimi tebrik ediyorum

 Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'na: Rakibim önde, kendisini tebrik ediyorum.

Cumhur İttifakı'nın desteklediği AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığı'nda seçim sonuçları ile ilgili açıklama yaptı.

Yıldırım açıklamasında, Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçimi önde götürdüğünü belirterek, rakibini tebrik etti.

Aynı ifadeleri Twitter hesabı üzerinden de yineleyen Yıldırım, iletisinde, rakibi Ekrem İmamoğlu'na başarılar diledi.

Binali Yıldırım, Twitter mesajını şu ifadelerle sürdürdü:

"Yakın çalışma arkadaşlarıma, güvenilir bahis siteleri teşkilat mensuplarına; bizi dinleyen, projelerimizi, vaatlerimizi anlatma fırsatı veren İstanbulumuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda büyük fedakarlık gösteren aileme de bu vesileyle teşekkür ediyorum."

"Seçim demek demokrasi demektir"

"Seçim demek, demokrasi demektir. Bu seçimler de Türkiye'de demokrasinin en iyi şekilde, kusursuz işlediğini bir kez daha ortaya koymuştur." ifadesini kullanan Yıldırım, "Elde edilen sonuçlar tabii ki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır. Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımızın İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum."
 
"İmamoğlu'na yardımcı olmaya gayret edeceğiz"
Bu sonuçların İstanbul'a, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini dileyen Yıldırım, "Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımızın İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbulluların yararına yapacağı her türlü işte de kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bunun da bilinmesini istiyorum. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararın gelecek 5 yıl için kadınlarımız, çocuklarımız ve bütün İstanbul'da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 21:55

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109