AK Parti İstanbul'da üç ilçe başkan adayı daha belli oldu

AK Parti istanbul İl başkanlığından yapılan açılamaya göre Ataşehir, Kartal ve Kadıköy ilçe başkan adayları belli oldu.

AK Parti İstanbul'da üç ilçe başkan adayı daha belli oldu
 AK Parti İstanbul'da üç ilçe başkan adayı daha belli oldu

AK Parti istanbul İl başkanlığından yapılan açılamaya göre Ataşehir, Kartal ve  Kadıköy ilçe başkan adayları belli oldu.

AK Parti istanbul adayları ve kongre süreçleri devam ediyor. İl başkanlığından yapılan açılamaya göre Ataşehir, Kartal ve  Kadıköy ilçe başkan adayları belli oldu. Tuzla ve Üsküdar  ilçe başkan adaylarının da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Ak Parti istanbul'da kongre süreçleri devam ediyor. Bu bağlamda daha önce yapılacak konrelerde ilçe başkanı olarak belirlemediği ilçelerden Ataşehir, Kartal ve Kadıköy  ilçe başkan adaylarını açıkladı. Buna göre 


Ataşehir'de Av. Ahmet Özcan, Kartal'da Gürkan Akyol, Kadıköy'de Av. Aydoğan Ahıakın'ı yapılacak kongrelerde ilçe başkan adayı olarak belirlendi.

AK Parti Kadıköy ve Ataşehir'de  6 Nisan Cuma günü,  Kartal 'da ise 31 Mart  Cumartesi olarak açıklamış, daha sonra  Kartal ilçe kongre tarihinin ertelendiğini bildirmişti.

Tuzla ve Üsküdar İlçe Başkanlığı için adayların  belli olduğu, ancak açıklanmadığı 31 Mart cumartesi veya en geç Pazartesi günü bu iki ilçe adayların isimlerinin  açıklanacağı belirtiliyor.



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109