Abubekir Taşyürek, “Seçimlerden zaferle çıkacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, inşallah 30 Kasım seçimlerinden Türk demokrasisi ve AK Parti zaferle çıkacak.”

Abubekir  Taşyürek, “Seçimlerden zaferle çıkacağız”
Abubekir  Taşyürek, “Seçimlerden zaferle çıkacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, “Yediden yetmişe bütün İstanbullular 7 Haziran’dan bu güne kadar geçen sürede ülkemizde yaşanan sosyal ve ekonomik sıkıntıların ve kayıpların farkında. Oyunu bu değerlendirmeleri yaparak istikrardan yana kullanacak. Bu nedenle inşallah 30 Kasım seçimlerinden Türk demokrasisi ve AK Parti zaferle çıkacak.”

Kadıköy Meydanı’ndaki AK Parti Kadıköy çadırını ziyaret ederek seçim çalışmalarına destek veren AK Parti İstanbul Teşkilatlarının abisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, partinin çadırına olan yoğun ilgiden memnun kaldı. 

1 Kasım seçimlerinden Türk demokrasisi ve AK Parti zaferle çıkacağını belirten Taşyürek, “İstanbul’un birçok ilçesinde seçim çalışmalarına katıldım. Gördüğüm tablo partimiz açısından hakikaten gurur verici. Teşkilatlarımız arı kovanı gibi çalışıyor. Aday listelerinde bir önceki seçimlerde yapılan eksikliklerin önemli oranda düzeltilmesi teşkilatlarımızı ciddi manada motive etmiş. Harıl harıl çalışıyorlar. Bu seçimin en önemli özelliği kitlesel toplantılar yerine adam adama markaj ve ikna yoluyla çalışmak.

Teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımız kanaat önderlerini, iş adamlarını sivil toplum örgütlerini ve de hemşeri derneklerini ziyaret ediyorlar. Yediden yetmişe bütün İstanbullular 7 Haziran’dan bu güne kadar geçen sürede ülkemizde yaşanan sosyal ve ekonomik sıkıntıların ve kayıpların farkında. Oyunu bu değerlendirmeleri yaparak istikrardan yana kullanacak. Bu nedenle inşallah 1 Kasım seçimlerinden Türk demokrasisi ve AK Parti zaferle çıkacak” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER