Cinsel Performans Arttırıcı Yiyecekler

Cinsel Performans,Cinsel Performans Arttırıcı,Cinsel Performans Arttırıcılar,Cinsel Performans Düşüklüğü,Cinsel Performans Artırıcı,Cinsel Performans Arttırma

Cinsel Performans Arttırıcı Yiyecekler


Cinsel Performansı arttırmak için, bazı besinlerden faydalanmak mümkün. Pek çok araştırma bazı yiyeceklerin cinsel performansı artırmak açısından oldukça etkili olduğunu gösteriyor. İşte size Cinsel Performans Artırıcı Yiyecekler..

Cinsel İstek Artırıcı



Havyar: Uzun yıllardır olarak kullanılmaktadır. İçerdiği çinko miktarı nedeniyle erkeklik hormonlarının yapımını artırır. Çinkonun aynı zamanda sperm kalitesini de artırdığı belirlenmiştir.



Kayısı: A vitamini ve potasyum bakımından çok zengindir. Kasların ve beynin daha düzenli çalışmasını ve daha az yorulmasını da sağlar.



Çikolata: İçerdiği seratonin ve daha da önemlisi fenetilamin maddeleri nedeniyle hafif cinsel istek artırıcı etkiye sahiptir.

Fındık, fıstık, ceviz ve badem: Lif, protein ve vitamin bakımından zengindirler İncir: Şeker oranı yüksek olmasına rağmen kan şekerini hızla yükselten şekerden olmadığı için tüketilmesinde bir sakınca yoktur.



Ginseng: Geleneksel Çin ve Güney Amerika tıbbında cinsel gücü artırmak üzere kullanılan bir köktür.



Muz: Mineral, magnezyum, demir, lif ve C vitamini bakımından zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, sperm üretimini artırır.



Sarımsak: A1, B1, C kükürtlü yağı içerisinde bol miktarda akil sülfür bulunur. Canlılık verir, hem kadın hem de erkeklerde cinsel gücü artırır.



Havuç: Yoğun A vitamini içerir. Kuvvetlendirir, güçlendirir ve cinsel gücü arttırır.



Mercimek ve kuru baklagiller: Protein, yağ, karbonhidrat sodyum, kalsiyum, demir, mineraller içerir. Zekayı geliştirir ve cinsellik üzerinde etkilidir. Pekmez: Demir, kalsiyum ve potasyum içerir. Tahinle alınması etkisini artırır.



İstiridye: İtalyan ve Amerikalı bilim adamlarının yaptığı çeşitli araştırmalarda içerdiği bazı aminoasitlerin cinselliği sağlayan hormonları tetiklediği görülmüştür.

YORUM EKLE
YORUMLAR
altan
altan - 11 yıl Önce

ankaradan altan sadece ankaradan hanımları beklerim ewlidul farketmez heryaştan bayanlar arayın arzudolu doyumsuz güvenilir sadakatli dotlugumuz olsun

SIRADAKİ HABER