Van ‘daki 4 köye Sancaktepe Belediyesi sahip çıktı

Van depreminin yaraları hızla sarılmaya çalışırken, İstanbul’da bulunan belediyelerde köylere sahip çıkmaya devam ediyor. İstanbul’un yeni ilçelerinden Sancaktepe Belediyesi tam 4 köyün ihtiyaçlarını giderecek.

Van ‘daki 4 köye Sancaktepe Belediyesi sahip çıktı
Vanlıların 23 Ekim’de maruz kaldığı deprem felaketi Tüm türkiyede olduğu gibi Sancaktepe’deki   bütün  halkı derinden etkiledi.  Depremin meydana geldiği andan itibaren büyük merak ve üzüntüyle  gelişmeleri takip eden Sancaktepe Belediyesi, bir yandan depremzedelerin acil ihtiyaç malzemesi toplayabilmek için harekete geçti.ilk etapta 2 tır malzemeyi Vana gönderen Sancaktepe Beldiyesi yardım çalışmlarına devam ediyor.

Dövenci, Uncular, Yeşen ve Kırkpınar köylerine yardım gönderecek olan Sancaktepe Belediyesi, köylere gönderilecek olan yeni yardım malzemelerini de hazırladı. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem bu yardım malzemelerinin kış mevsimi düşünülerek ve acil ihtiyaçlar gözönünde bulundurularak hazırlandığını açıkladı. “ Erken bastıran kış koşullarında yaşanacak zorluklar, yaklaşan Kurban Bayramı’ndaki Van halkının burukluğu Sancaktepe’liler tarafından an be an paylaşılmaktadır. Gönlümüz hep Van halkının yanındadır” diyen Erdem depremzedelerin her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Gönderilecek yeni yardım malzemeleri mevsim şartları göz önünde bulundurularak hazırlandı. Afetzedelerin günlük hayatını kolaylaştıracak malzemeler, ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER