Sancaktepe Yıldız güreşçiler minderde rakip tanımıyor

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve 18 takımın katıldığı İstanbul İl Şampiyonası’nda Sancaktepe Belediyesporlu 14- 15 yaş grubu grekoromen güreşçileri açık ara şampiyon oldu.

Sancaktepe Yıldız güreşçiler minderde rakip tanımıyor
 
Eyüp Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler güne damgasını vurdu. Güreşçiler,  İstanbul’da düzenlenen Yıldızlar grekoromen stil müsabakalarında 78 puanla il birincisi oldu. 14-15 Şubat’ta yapılan şampiyonda 2 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya kazanan Sancaktepe, 18 takım arasında en fazla puan alarak şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.



Sancaktepe Belediyespor’un Serbest Stil Güreş Takımı madalya alan güreşçilerinin adları ve aldıkları madalya şöyle: 59 Okan Şahin, 35 Şükrü Karapınar-Altın;  53 Seyfullah Karakuş, 42 Umut Küçükoğlu- Gümüş;  42 Recep Diri, 32 Ali Uzun, 47 Sedar Solak, 73 Haktan Özdoğan, 85 Dursun Atilla - Bronz

Yapılan maçlar sonunda büyük bir başarıya imza atan Sancaktepeli Yıldızılar, güreş otoritelerinin ve güreş severlerin takdirini topladı.

Güreş alt yapısını geliştirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirten Sancaktepe Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar,  “İlçede kulüpleşme anlamında çalışmalar yaparak güreşin daha geniş kitlelere yaygınlaştırılması, küçük yaştan itibaren çocukların güreşe yönlendirilmesi için önemli çalışmalar yapıyoruz. Doğal olarak büyük başarılar elde ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak : www.internetsonhaber.com

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2012, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER