Sağlıklı Büyümenin Sırrı Anne Sütünde

Araştırmalar, emzirmek isteyen annelerin yüzde 60'a yakının emzirmeyi beklediklerinden daha erken bıraktıklarını ortaya koyuyor.

Sağlıklı Büyümenin Sırrı Anne Sütünde
 Sağlıklı Büyümenin Sırrı Anne Sütünde


Araştırmalar, emzirmek isteyen annelerin yüzde 60'a yakının emzirmeyi beklediklerinden daha erken bıraktıklarını ortaya koyuyor. Bu durumun farklı sebepleri olmakla birlikte çoğunlukla sağlık uzmanlarının annelere sağladığı yardım ve desteğin yanlış anlaşılması veya anlaşılamamış olması önde gelen sebeplerden birini oluşturuyor. Diğer yandan araştırmalar, danışmanlık alan ya da sağlık uzmanlarına doğrudan erişimi olan kadınların daha uzun süre emzirmeye devam ettiğini ortaya koyuyor.


Anne ve bebeklerin sürdürülebilir emzirme serüvenine destek olmak için hayata geçirdiği proje ve ürünleri ile dikkat çeken Philips Avent, bu yıl Emzirme Haftasını yeni ürünü Philips Avent Ultra Comfort Göğüs Pompası ile karşılıyor.


Bebek beslenmesinde konfor zamanı…

Yeni Philips Avent Ultra Comfort Göğüs Pompası, öne eğilmeye gerek kalmadan, dik oturarak süt sağmaya olanak tanıyor. Böylece anneler, süt sağarken rahatça oturabiliyor; sağım sırasında oluşan sırt ağrılarının oluşması önlenebiliyor. Süt akışını nazikçe uyaran kadife yumuşaklığındaki masaj başlığı ve 50 desibelin altında, çok sessiz motoruyla annelere her adımda konfor sağlıyor.
Philips Avent Ultra Comfort Göğüs Pompası’nın kapalı tasarımı sayesinde, sağılan süt temizlenmesi zor bölgelere girmez ve bu kısımlarda bakteri oluşumu engellenir. Hijyenik bir süt sağımı sağlayan ve çok az sayıda parçayla kolay bir kuruluma imkan sağlar.


Philips Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu: “Anne sütünün hayati önem taşıdığını artık hepimiz biliyoruz. Biz de ülkemizde annelerin bu ihtiyacına çözüm bulmak için gerek ürünlerimiz gerekse projelerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ürünlerin başında annelerle yakın zamanda paylaştığımız yeni ürünümüz Philips Avent Ultra Comfort Göğüs Pompası geliyor. Çalışan annelerimiz bu ürünümüz ile iş yerinde olsalar da gönülleri rahat bir şekilde bebeklerini beslediklerini biliyorlar. Bizim için büyük önem taşıyan bebek beslenmesi konusunda ayrıca 2015 yılında Emzirme Haftası’ndan bu yana sürdürdüğümüz Süt Saatim projemiz ile annelere ulaşıyoruz. Proje kapsamında annelerin işe döndükten sonra da bebeklerini anne sütü ile besleyebilmeleri için iş yerlerinde süt odaları kurulması için danışmanlık ve ürün desteği sağlıyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 125 şirkete ürün ve danışmanlık desteği sağlayarak, 8.000 kadına ulaşmayı başardık” yorumlarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 12:23

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109