Maltepeli çocuklara ücretsiz diş taraması

Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, kadın ve çocuk sağlığına yönelik bilgilendirme çalışmaları ve sağlık taramalarına Büyükbakkalköy Mahallesi ile devam etti.

Maltepeli çocuklara ücretsiz diş taraması
Maltepeli çocuklara ücretsiz diş taraması

Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, kadın ve çocuk sağlığına yönelik bilgilendirme çalışmaları ve sağlık taramalarına Büyükbakkalköy Mahallesi ile devam etti. Seminer sonrası öğrencilere yönelik olarak, ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması gerçekleştirildi. 

Büyükbakkalköy İsmet Kuralkan İlkokulu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme seminerinde, Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Şenol Karasu ve hemşire Hanife Doğanyılmaz tarafından meme kanseri, meme kanserinin tanısı ve elle muayenesi konusunda bilgilendirme yapıldı. Seminere, Maltepe Belediyesi Meclis Üyelerinden Adile Çınar ve Yasemin Boyraz da katıldı.   Ayrıca toplantıya katılan kadınlara, meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak için pembe kurdele takıldı. 

EŞİT HİZMET
Seminer sonrasında, öğrencilere yönelik olarak, ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması gerçekleştirildi. Taramalar sonrası bir konuşma yapan Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Şenol Karasu ise Maltepe’de sağlıkla ilgili sıkıntısı olanlara dokunmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Herkese eşit hizmet vereceğiz. Mahallelerinize gelip, sağlıkla ilgili taleplerinizi alacağız. Sağlık komiteleri kuracağız. Doktorlarımızla birlikte iki ayda bir toplantı düzenleyip, neler yapıp yapmadığımıza dair sizlerle bir araya geleceğiz” dedi.




Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER