Korona virüsü yok eden milli ürün geliştirildi!

Türk araştırmacılar, şu anda bile korona virüsü etkisiz hale getirdi.

Korona virüsü yok eden milli ürün geliştirildi!
 Korona virüsü yok eden milli ürün geliştirildi!

Türk araştırmacılar, şu anda bile korona virüsü etkisiz hale getirdi. Korona virüs bulaşmış çok sayıda tıp doktoru, gıda takviyesi ürünü olarak üretilen bu maddeyi kullanarak iyileşti…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Komisyonu öncülüğünde düzenlenen "Koronavirüs Küresel Mukabele Uluslararası Taahhüt Etkinliği"ne video mesaj gönderdi.

Erdoğan videoda, özetle şöyle dedi:
"Virüsün ortadan kaldırılması için en etkili aracın aşı olduğu görülüyor. Milli faaliyetlerimizin yanı sıra teşhis, tedavi ve aşı geliştirilmesi yönündeki küresel çabaları da destekliyoruz. Kovid-19 aşısı tüm insanlığın ortak malı olmalıdır. Değerlendirmeler akabinde tespit edeceğimiz meblağı ise 23 Mayıs'a kadar ilan edeceğiz."

Bilindiği gibi dünyada aşı geliştirmek için çalışan çok sayıda merkez var. Türkiye, bunlardan hangisini "küresel aşı merkezi" kabul edecek de ona göre maddi katkıda bulunacak?


Türkiye aynı oranda katkıyı, aşı üretimi için çalışan kendi kuruluşlarına da vermekte midir?
Virüsün ortadan kaldırılması için en etkili aracın aşı olduğu kabulü, nereden çıktı? Bu, sadece bir varsayım.
Dünyada, 7 milyar insan için aşı üreteceğini söyleyen bir kişi var o da Bill Gates'tir. Hatta iki doz üretileceğini de bildirdi. Bu durumda 14 milyar doz aşıdan söz ediyor.

Gates, 19 Mart 2020'de "etkili bir tedavi ne zaman mümkün olabilir?" sorusuna cevap verirken, "Vakıf, endüstrinin tüm yeteneklerini devreye sokarak bir terapötik hızlandırıcı düzenledi. Bahsettiğim 'test parçacığı' iyi geliştirilirse sonunda tekrar açılabiliriz. Tüm dünyada terapötikleri test etme ihtiyacı var. Virüs ulusal sınırları tanımıyor." demişti.

Diğer taraftan businessinsider.com'da, Lydia Ramsey adlı muhabirin 14 Mart 2020'da yayınlanan haberine göre "Bill Gates tarafından desteklenen Chicago merkezli bir biyoteknoloji enstitüsü, mutasyona uğramış genleri; RNA veya ribonükleik asitleri etkileyen ilaçlar geliştirdi."
Haberde, "Geliştirilen ilaçların, istenilen hücrelere ulaştırması için de nanopartiküller ve DNA veya RNA'dan oluşan parçalar geliştirildi. Amaç, DNA veya RNA'ya ulaşmak, bunun için doğrudan cildinize, akciğerlerinize, gözlerinize yani doğrudan hücrelerinize bu yapıları göndermektir." deniliyor.
Bill Gates, korona virüsün doğal mutasyon geçirmiş bir virüs olduğunu kabul ediyor ama biyolojik bir varlık olan virüse karşı, insanların vücuduna, moleküler parçacık, yani "verici" yerleştirmek istiyor. Oysa aşının da biyolojik olması gerekmez mi? Aşının mantığı bunu gerektirmez mi?

Türkiye'de aşı geliştirenlere izin verilmemesi ve şimdi de Bill Gates'in yönettiği belli olan küresel aşı projesine katılmaktan söz edilmesi, başından beri ortaya koyduğumuz tespitlerde haklı olduğumuzu gösteriyor.

Türk araştırmacılar, şu anda bile korona virüsü etkisiz hale getirdi. Korona virüs bulaşmış çok sayıda tıp doktoru, gıda takviyesi ürünü olarak üretilen bu maddeyi kullanarak iyileşti…



Araştırmayı yapan CARMED şirketinin başkanı Kaptan Mustafa Can, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektupta şöyle dedi:
"Korona virüsün sebep olduğu enflamatuar süreci yönetmede karvakrolden yararlanabileceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca Avrupa'da kekik drogları geleneksel kullanıma tabiidir. Tamamen milli olarak Türkiye'de üretilen Vacrol Softjel adlı bir gıda takviyesi Covid-19(+) hastalarına destek amaçlı olarak verildi.

Yaklaşık 5 gün gibi kısa bir sürede hastalarda iyileşme gözlendi. Korona virüse karşı bu ürünün hem koruyucu olarak hem de tedavide kullanılmasını istiyoruz. Türkiye'yi dünya liderliğine, oyun kuruculuğuna taşıyacak bu ürünün, ortodoks tıbbına mağlup olmadan İbn-i Sina anlayışı doğrultusunda hastalara ve ön cephede savaşan sağlık personelimize ulaşmasına yardım etmenizi istiyoruz."
Kısacası, insanlığın, korona virüs mücadelesinde Bill Gates'in çiplerine ihtiyacı yok. Kekikten elde edilen bir madde, virüsü yok ediyor!







Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 00:03

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109