Kontrolsüz doğumlar, en büyük sorun

Op. Dr. Bülent Cihantimur’a Altın Bistüri ödülü kazandıran “Genital Güzelleştirme” operasyonu, bölgenin olası sorunlarının ortadan kalkmasına fayda sağlıyor

Kontrolsüz doğumlar, en büyük sorun
 Kontrolsüz doğumlar, en büyük sorun
Op. Dr. Bülent Cihantimur’a Altın Bistüri ödülü kazandıran “Genital Güzelleştirme” operasyonu, bölgenin olası sorunlarının ortadan kalkmasına fayda sağlıyor

“Kadınların özel bölgeleri bilgi eksikliği, utanma ve çekingenlik duygusuyla birleşince, en fazla ihmal edilen alanların başında geliyor. Yüzümüzü farklı tekniklerle nasıl gençleştiriyorsak, buraya da form kazandırmak Genital Güzelleştirme operasyonuyla artık mümkün” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, geleceğin estetik cerrahisi olarak nitelendirilen ve ayrıca uluslararası Amerikan Plastik Estetik Cerrahisi Dergisi’nde bilimsel makale olarak yayınlanan ödüllü tekniğin ayrıntılarına değindi.

“Kadınların özgüveni güçlenmeli”

“Kadınlarımız jinekoloğa dahi gitmeye çekiniyorlar. Bu bölgede oluşan herhangi bir sorun durumunda içine kapanıyor ve belki de görmezden gelmeye çabalıyorlar. Birlikteliklerinde yaşanan sorunlara ek olarak, sağlık açısından ele alındığında da çözümlenmediği takdirde ileride çok daha fazla problem yaşayacakları bir takım konular da var. Oysaki fonksiyon kayıpları, yaşlanma belirtileri ve diğer sağlık sorunları son derece basit bir uygulamayla düzeltilebilir. Bu doğrultuda tekniğin, kadınların kendilerine olan güvenlerini arttırdığını ve daha mutlu beraberliklere vesile olduğunu söyleyebilirim. Bölgenin diğer hiçbir organdan farkı yok, bu alan da genç görünmeyi, sağlıklı, güzel ve formunda kalmayı hak ediyor” ifadesinde bulunan Cihantimur, kontrolsüz doğumların bölgeye en fazla tahribatı verdiğini de ekledi.

Genital Güzelleştirme Ayrıntıları

Yüksek doğum kilosuna sahip bebekler, hormonal dalgalanmalar, yer çekimi, zorlu doğumlardan sonra kadınlarda deformasyon ve fonksiyon kayıpları oluştuğunu söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, Genital Güzelleştirme ile olası tüm sorunları başarılı bir şekilde ortadan kaldırabildiklerini söyledi. Cihantimur “ Hayat devam ediyor ve bedeni bir bütün olarak algılayıp, her noktasına aynı özeni ve ihtimamı göstermek en doğrusu. Bir elin beş parmağı gibi, bedenimizin her yerine saygı duymamız şart. Geliştirdiğim bu teknik sayesinde, hastalarım sağlıklı, yenilenmiş ve her açıdan mutlu bir beraberliği sağlayacak koşullara kavuşmuş bir bedenle yaşamaya başlıyorlar” ifadesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109