‘Hayata Cam Kat’ Dostlarının Sayısı 50 Bini Geçti

Şişecam Cam Ambalaj’ın tüketiciyi bilinçlendirme çalışmaları devam ediyor.

‘Hayata Cam Kat’ Dostlarının Sayısı 50 Bini Geçti

 ‘Hayata Cam Kat’ Dostlarının Sayısı 50 Bini Geçti

Şişecam Cam Ambalaj’ın tüketiciyi bilinçlendirme çalışmaları devam ediyor.
Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj’ın tüketiciyi bilinçlendirme çalışmaları kapsamında hazırladığı hayatacamkat.com internet sitesi faaliyetlerine devam ediyor.


Yeni yüzüyle camın ayrıcalıklı dünyasına daha çok kişiyi katmayı hedefleyen hayatacamkat.com, cam ambalajın sağlıklı, güvenilir, çevre dostu ve prestijli bir ürün olduğuna dair toplumsal bilinci artırmayı amaçlıyor. 2012 yılından bu yana yayında olan sitenin kullanıcı dostu sayısı 50 bini aştı.

12.09.2017 – Avrupa’nın ve dünyanın beşinci büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj’ın, camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her alanına taşımak ve tüketiciye cam ambalaj bilinci aşılamak amacıyla hayata geçirdiği hayatacamkat.com internet sitesi, cam ambalaj konusunda tüketiciyi bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.
2012 yılından bu yana yayında olan ‘Hayata Cam Kat’ sitesinin kullanıcı dostu sayısı 50 bini aştı. Yenilenen web sitesi hayatacamkat.com ile camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her anına taşıyarak cam ambalajın çevre dostu ve prestijli bir ürün olduğuna eğlenceli yollarla ilgi çekiyor.
Sosyal medyada da (Facebook, Instagram, Twitter ve Youtube) yayını bulunan platform; 50 bini aşan takipçi dostlarına ödüllü yarışmalar, önemli günlerde paylaşımlar, ilgi çeken haberler sunuyor. İnternet sitesinin yeni tasarımı, dinamik yapısıyla dikkat çekiyor. Site, ‘camın serüveni’, ‘cam nasıl hayat bulur’ gibi başlıklarla da cama dair geri dönüşüm, üretim süreci gibi konulara yer veriyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109