GÖZTEPE TIP MERKEZİ ATAŞEHİR'DE AÇILDI

İstanbul Anadolu yakasında sağlık denilince akla gelen yerlerden biri olan Göztepe Tıp Merkezi’nin Ataşehir Şubesi gösterişli bir törenle Barbaros Mahallesi’nde açıldı.

GÖZTEPE TIP MERKEZİ ATAŞEHİR'DE AÇILDI
GÖZTEPE TIP MERKEZİ ATAŞEHİR'DE AÇILDI

İstanbul Anadolu yakasında  sağlık denilince akla gelen yerlerden biri olan Göztepe Tıp Merkezi’nin Ataşehir Şubesi gösterişli bir törenle Barbaros Mahallesi’nde açıldı.

Ak Parti Milletvekilleri Osman Boyraz ve Ali Turan, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Sadık Kayhan’ın katıldığı açılış töreni yoğun ilgi gördü.
2015 yılından beri hasta kabulü yapmakta olan Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir Şubesi, işletme yönetimini devralan MVC Sağlık Hizmet Çözümleri San. Tic. A.Ş. iş birliği ile daha tecrübeli ve uzman kadrosu ve Anadolu yakasındaki 3 Açık MR (EMAR) Merkezi olma özelliği taşıyor.
Açılış törenine katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz; “Güzel bir dostumuzun burada açmış olduğu sağlık kurumunun açılışına hep birlikte iştirak ettik. Coşkuya ve bu heyecana ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Ümit ediyorum ki sağlıklı nesillerin yetişmesinde bu müessese çok önemli görevler ifa edecektir. Kazançlı ve bereketli günler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

”Özel Göztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu” açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Burası bir tıp merkezi ama hastanemizin yakın olması da büyük bir avantaj. Fiziksel koşullarımızdan gerçekten övgüyle bahsedebilirim. Burada en büyük beklentimiz gelen hastalarımıza iyi bir hizmet vermek. MVC Sağlık Hizmet Çözümleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önceki işlerimizde de olduğu gibi yine aynı şekilde düzgün bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Ümit ediyorum ki Ataşehir’imize ve İstanbul’umuza yakışır bir hizmet veririz.”


”MVC Genel Müdürü ve Özel Göztepe Tıp Merkezi İşletmecisi Bilim Uzmanı Behlül Ünver” ise; “Bizim buradaki amacımız herkesin gönül rahatlığıyla gelebildiği bir merkez olması. SGK ile anlaşmamız var, hastalarımıza uygun çözümler üretmek istiyoruz. Burası görüntüleme merkezi olarak da kurgulandı. Arkamızda Özel Göztepe Hastanesi ve Echomar gibi bir grubun olması sebebiyle Açık MR (EMAR) ile de birçok hastanın ve vakaların doğru tespitinde sıkıntı yaşamıyoruz. Açık MR (EMAR) ile kapalı MR’dan daha kaliteli ve iyi sonuç alınmaktadır. Deneyimli ve Uzman kadromuz ile gönül rahatlığıyla Özel Göztepe Tıp Merkezi’nde tedavi olabilirsiniz” dedi.

Açılış töreni gerçekleşen ve yoğun ilgi gören Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir Şubesi’nde; Acil tıp, Beslenme ve diyetetik, Check-Up, Dermatoloji, Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kulak burun boğaz, Ortopedi ve travmatoloji, Ağız ve diş sağlığı, Beyin ve sinir cerrahisi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fizik tedavi ve rehabilitasyon, Görüntüleme merkezi, Kadın hastalıkları ve doğum, Nöroloji ve Üroloji bölümlerinde hizmet veriliyor

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109