Estetik International İnegöl Açıldı!

Estetik International Sağlık Grubu 7. Şubesini İnegöl’de açtı

Estetik International İnegöl Açıldı!
 Estetik International İnegöl Açıldı!
Estetik International Sağlık Grubu 7. Şubesini İnegöl’de açtı

Estetik International Sağlık Grubu İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir’den sonra 7. Şubesini İnegöl’de açtı. İnegöl kaymakamı Ali Akça, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı, Belediye Meclis üyeleri Oda başkanları, sivil toplum örgütü başkanları, Siyasi Parti ilçe başkanları, STK yöneticileri, İnegöl İşadamları ve İnegöl halkı başta olmak üzere civar yakın illerden gelen ziyaretçilerin yoğun katılım gösterdiği açılışta bir araya geldiler.

İnegöl AVM içinde

İnegöl AVM içerisinde, 4 aydır alt yapı, dekorasyon ve eğitim çalışmaları devam eden şubenin açılış kurdelesi, kurucu Op. Dr. Bülent Cihantimur, Estetik International İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir, Ak Parti Milletvekili Ali Akça, İlçe Kaymakamı Ali Akça tarafından kesildi.

Akıllı klinik

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur:” Estetik International, 1999 yılında bir dünya markası olmak üzere yola çıktı. Bursa’dan başlayan yolculuğumuz, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve şimdide İnegöl şubesiyle devam ediyor. İnegöl şubemiz akıllı klinik uygulamasını sunduğumuz özellikli şubelerimizden birisi olacak. 17 yıl önce bir hedef koymuştuk ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Ailemizin yeni üyesi İnegöl şubemiz en son teknolojinin uygulandığı, en donanımlı şubelerimizden birisi oldu. Akıllı klinik projemiz yine Estetik International’ın bir projesi. Tüm ziyaretçilerimizin datasının korunduğu ve bir arada toplandığı ve hastaların çabucak, pratik bir şekilde kendi tedavilerini kontrol edebilecekleri bir alt yapıyla sunulan özellikli bir sistemdir. Böyle bir sistemi Bursa’ya, İnegöl’e kazandırmış olmaktan kendim ve kurumum adına gurur duyuyorum” ifadesinde bulunan Cihantimur, Estetik International’ın bulunduğu sektörde bir marka olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlediğini ve dünya çapında bir marka olacaklarını arzu ettiklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER