ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELER BULUŞUYOR

Beşiktaş Belediyesi’nin Annebilirse ile birlikte düzenlediği Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor etkinliğinde bir araya gelecek.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELER BULUŞUYOR
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELER BULUŞUYOR

Beşiktaş Belediyesi’nin Annebilirse ile birlikte düzenlediği Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor etkinliğinde bir araya gelecek.

Hamilelik, doğum, doğum sonrası süreçler konusunda bilgilenmek, bebek bakımı ve çocuk gelişimi konusunda uzmanlardan görüş almak, deneyimlerini paylaşmak isteyen genç anneler ve anne adayları Beşiktaş Belediyesi’nin Annebilirse ile birlikte düzenlediği Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor etkinliğinde bir araya gelecek.

30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde Sanatçılar Parkı - Etiler’de düzenlenecek bu özel etkinlikte doktorlar ve uzmanlarla söyleşiler, anne ve babalara yönelik eğitici paneller, seminer ve atölyeler, çocuk ve bebeklere yönelik eğlenceli yarışmalar, oyunlar ve çeşitli sürprizler yer alacak.

Beşiktaş Belediyesi’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor etkinliğinde annelere ve ailelere yönelik hizmet veren pek çok kurum da standlarında gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerle katılacak.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve katılım için organizasyonu gerçekleştiren ARPR İletişim’in 0216 418 33 34 no’lu telefonunu arayabilir ya da [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.


Annebilirse hakkında

Annebilirse, anne adaylarına doğum ve doğum sonrasında karşılaşabilecekleri zorlukları en aza indirebilmek ve bu süreci daha bilinçli, keyifli ve sakin geçirmelerine destek olmayı amaç edinmiş sosyal girişimdir. Konusunda uzman danışmanlar (Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Psikolog ve Beslenme Uzmanı) ile çalışmaktadır. Dört ana başlık altında hizmet sunmaktadır: Doğum Öncesi Eğitim Programı, Emzirme Danışmanlığı, Doula/Doğum Destekçisi, Evde Bebek Hemşiresi. Eğitimde fırsat eşitliğine inanan Annebilirse ayrıca siteye üye olan annelere isme özel kişiselleştirilmiş bilgi içerikli e-bültenlerle destek vererek farklılaşmaktadır.


Annebilirse'nin en büyük hedefi verdiği hizmetleri daha büyük kitlelere ulaştırarak; kadınları bilinçlendirmektir. Bu amaçla belediye, STK ve markaları bir araya getirerek sadece İstanbul için değil tüm Türkiye için topluma faydalı zengin içerikli program ve organizasyonlar düzenlemektedir. (www.annebilirse.com)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER