Çankırı Vakfı, Boris Johnson'a tedavisinde kullanılmak üzere ilaç gönderdi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a yakalandığı coronavirüs (Covid-19) tedavisinde kullanılmak üzere ilaç gönderdi .

Çankırı Vakfı, Boris Johnson'a tedavisinde kullanılmak üzere ilaç gönderdi
 Çankırı Vakfı, Boris Johnson'a tedavisinde kullanılmak üzere ilaç gönderdi 

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan  Mustafa Can, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a yakalandığı coronavirüs (Covid-19) tedavisinde kullanılmak üzere ilaç gönderdi .



Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a, yakalandığı coronavirüs (Covid-19) mikrobu nedeniyle görmekte olduğu tedaviyi destekleyen ilacı kargo ile gönderdi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendini evinde karantinaya aldığını açıklamıştı. Johnson, coronavirüsün en belirgin semptomlarından biri olan yüksek ateşinin düşmemesi üzerine hastaneye kaldırılmış, durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alınmıştı.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKARILDI

İngiltere Başbakanı'nın yoğun bakımdaki tedavisinin sona erdiği, durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakım servisinden çıkarıldığı da dün açıklandı.

ÇANKIRI EĞİTİM-KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI BAŞKANI CAN,BORİS JOHNSON'A İLAÇ GÖNDERDİ

Çankırı Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can yaptığı açıklamada; "Dedelerinin toprağı Çankırı'dan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a ülkemizde coronavirüs mikrobuna maruz kalmış doktor arkadaşımızın tedavisinde kullanılan ilaç setinden gönderdik. Umarız ilaçlar kendisine ulaşır ve maruz kaldığı rahatsızlıktan kısa zamanda kurtulur" dedi. 


NEFESSİZ KALDIĞINIZ HER ANDA

Ürünler tamamen doğal standart koşullarda üretildi. Kekikten elde edilen iki bileşenden birisi olan Karvakrol kullanıldı. Karvakrol hücre yenileme özelliğiyle birlikte vücuttaki timüs bezini uyararak bağışıklık sistemini desteklemekte. Kekik (Origanum vulgaris) yağı, Ardıç (Juniperus communis) yağı, Okaliptüs (Eucalyptus globulus) yağı, Karanfil (Syzygium aromaticum) yağı, Nane (Mentha piperita) yağı, Adaçayı (Salvia officinalis) yağı, Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) yağı, Tarçın (Cinnamomum zeylanicum) yağı, Üzüm çekirdeği (Vitis vinifera) yağı, Sarımsak (Allium sativum L.) yağı, Zeytin (Olea europaea L.) yağı. Timüs bezinin sağlıklı antikorlar üretmesiyle birlikte sağlıklı hücre sayısı artarak vücuttaki mekanizmaların düzenli çalışmasını sağlamaktadır. Ayrıca Karvakol’ün virüs, bakteri, mantarlara karşı koruyucu bir etkisi bulunmaktadır. Karvakrol özellikle vücuttaki ilthiabın yok olmasında önemli görevi sahiptir. Karvakrol’ün antiviral etkisinden dolayı COVID-19 virüsü için de koruyucu etkisi bulunduğu kanısına varıldı. Ürünlerimizde European Medicines Agency (EMA) tarafından geleneksel Tıbbi Ürün olarak onaylanan KEKİK Yağı yüksek teknoloji ile standardize edilerek kullanıldı.. İyi üretim şartlarında ( GMP ) üretilmiştir.



USA ilaç ve gıda Bakanlığı (FDA) kaydı bulunmaktadır.Alkol ve sentetik madde içermiyor.Ürünlerde domuz yağı ve mamulleri yoktur. Kapsüller sığır jelatini ile kaplıdır. Ürünler helal sertifikalıdır.

Tıbbi kekik yerini buldu
Dünyanın en kaliteli kekiği Toroslar‘da, Antalya bölgesinde yetişmektedir.

Türkiye, dünyaya bunun ihracatını yapan üç ülkeden biridir. Bu bize ait bir değer iken, 8 ülkede ilaç olarak kullanılırken biz bundan niye mahrum kalalım?

Avrupa İlaç Ajansı kekiğin (Thymus vulgaris) Tıbbi Geleneksel İlaç olarak kullanımını onaylamıştır. Şu anda Avrupa’da 8 ülkede kekik özellikle solunum yolları hastalıklarında kullanılmak üzere ilaç onayını almıştır:

Avusturya : Üst solunum yollarının soğuk algınlığı tedavisi; akut bronşit; kuru öksürük için kullanılan geleneksel bitkisel tıbbi ürün.

Belçika : Boğaz ağrısı ve öksürük için kullanılan geleneksel bitkisel tıbbi ürün.

Bulgaristan : Soğuk algınlığı ile ilişkili öksürükte mukolitik ve balgam söktürücü; kuru tahriş edici öksürük ve ses kısıklığı içeren akut üst solunum yollarının semptomatik tedavisi; soğuk algınlığı ile bağlantılı öksürükte balgam söktürücü olarak kullanılan geleneksel bitkisel tıbbi ürün.

Almanya : Viskoz müsilaj ile öksürük ve soğuk algınlığında semptomların giderilmesi için kullanılan geleneksel bitkisel tıbbi ürün.

Letonya : Viskoz balgam ve buna bağlı ses kısıklığı ile bronşit ve öksürük; soğuk algınlığı ile ilişkili öksürükte balgam söktürücü olarak kullanılan geleneksel bitkisel tıbbi ürün.

Litvanya : Soğuk algınlığı ile ilişkili öksürükte an balgam söktürücü olarak kullanılan geleneksel bitkisel tıbbi ürün.

Polonya : Soğuk algınlığı ile ilişkili öksürüğün giderilmesi için balgam söktürücü olarak kullanılan geleneksel bitkisel tıbbi ürün.

ÜRÜNLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 16:33

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER