Bisikletten düşen profesör hayatını kaybetti

Bisikletten düşen profesör hayatını kaybetti

Bisikletten düşen profesör hayatını kaybetti
Bisikletten düşen profesör hayatını kaybetti
Vatandaşlar, ambulansın geç geldiğini öne sürdü


Kadıköy Bostancı sahilinde bisikletle gezinti yapan 61 yaşındaki Profesör Salih Necdet Malikoğlu, düşerek öldü. Görgü şahidi vatandaşlar, ambulansın olay yerine geç geldiğini öne sürerken, Malikoğlu'nun aynı zamanda "Artifical Intelligence" isimli kitabın yazarı olduğu öğrenildi.

Saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, Bostancı sahilinde bisiklete binen Salih Necdet Malikoğlu (61), dengesini kaybederek yere düştü. Düştüğü sırada başını beton zemine vuran Prof. Malikoğlu, ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar, hemen polis ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan Malikoğlu'na ilk müdahaleyi düştüğü yerde yaptı. Sağlık ekipleri tarafından bir süre kalp masajı yapılan talihsiz adam, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Malikoğlu'nun, "Artifical Intelligence" isimli kitabın yazarı olduğu öğrenildi.

Öte yandan, görgü şahidi vatandaşlar, ambulansın çok geç geldiğini iddia etti. Mehmet Tarhan isimli vatandaş "Bisikleti ile seyir halindeyken birden düştü. Düşerken de başını kötü vurdu. Bir saattir burada ambulans ve polis bekliyoruz" dedi. Olayın ardından Salih Necdet Malikoğlu'nun bisikleti, polis ekipleri tarafından Bostancı Polis Merkezi'ne götürüldü.

İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER