BEE’O SAF ARI ÜRÜNLERİ

SÜPER GIDA PAZARININ YENİ OYUNCUSU BEE’O TÜRKİYE’Yİ EN SAF ARI ÜRÜNLERİYLE BULUŞTURACAK

BEE’O SAF ARI ÜRÜNLERİ
 BEE’O SAF ARI ÜRÜNLERİ

SÜPER GIDA PAZARININ YENİ OYUNCUSU BEE’O TÜRKİYE’Yİ EN SAF ARI ÜRÜNLERİYLE BULUŞTURACAK

İTÜ ARI Teknokent firmalarından SBS Bilimsel Bio Çözümler’in arı ürünleri markası BEE’O raflarda yerini alarak sağlıklı, güvenilir, doğal ürünler tercih eden tüketiciyle buluştu. Türkiye’yi Propolis ile tanıştıran BEE’O propolis bal ve arı sütü içeren %100 doğal karışımları ve propolis damlaları ile raflarda yerini aldı. Ürünler firmanın web sitesinin yanı sıra ulusal ve uluslararası zincir mağazalar, anne çocuk mağazaları ve eczanelerde satışa sunuldu. Firma aynı zamanda kestane balı, yayla balı, çam balı gibi doğal ve saf balları “Ham Bal” konsepti ile pastörize ve filtre edilmeden tüm besin içeriği korunmuş olarak tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

BEE’O Türkiye’de ilk defa propolis üretimini ve aynı zamanda sözleşmeli arıcılığı başlatarak, geliştirdiği ürünler ve Ar-Ge projeleri ile çok sayıda ödüle layık görüldü. 2015 yılında İTÜ ARI TEKNOKENT BEETECH ödülünü kazanan firma, 2016 yılında TÜBİTAK-TÜSIAD-TTGV inovasyon ödülününün yanısıra KAGİDER Kadın Girişimci Yarışmasında da birincilik ödülüne hak kazandı.

Arı ürünlerinin kullanım şeklini ve algısını değiştiren firma, ülkemizde üretimi olmayan ancak çok değerli bir kovan ürünü olan, propolisi üretmeyi ve tüketilebilir farklı ürünler haline getirmeyi başardı. Ülkemizin ilk propolis ihracatını gerçekleştiren firma hem arıcılar için yeni bir gelir kapısı yarattı, hem de ülkemiz ürünlerinin dünya pazarlarında tanıtımına önemli katkılar sağladı. Firma ürettiği tüm ürünleri kovandan itibaren takibe alarak, kalitesini garanti altına alıyor. Ayrıca İTÜ Teknokentte yer alan Arı Ürünleri Mükemmeliyet Merkezinde test edilen ürünler, tüm süreçleri kontrol edilerek tüketicilere ulaşıyor.

Antioksidan bombası
Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı reçinemsi bir ürün olan propolisin kovandaki temel görevi antiseptik ortamı sağlamak ve onu sürdürmek. Kovandaki mikropları yok ederek arı kolonisinin sağlığını korumak amacıyla kullanılan propolis; nar suyuna göre 80 domatese göre 130 kat fazla antioksidan içeren bir ürün ve bir “antioksidan bombası” olarak nitelendiriliyor. Yapılan bilimsel çalışmalar, düzenli propolis tüketiminin bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve mide bağırsak sistemi sağlığının gelişmesine katkıda bulunabileceğini ortaya koyuyor.

SBS Bilimsel Bio Çözümler’in doğal arı ürünleri markası BEE’O’nun ürünlerine Carrefour Gurme, Joker, Gratis, BTA Tadında Anadolu, Unifree mağazalarından ve İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünde yer alan perakende satış mağazasından ulaşılabiliyor. Online olarak www.beeo.com.tr web sitesi üzerinden de satışı yapılan ürünler ayrıca n11.com, gittigidiyor.com, Aradolu, Tazemasa, Hepsi Burada ve Yeşiliksir’de de tüketiciye sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER