Bebekler İçin En Önemli Besin Çorba

Bebeklerin sağlıklı büyüyüp gelişmesi ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için çorba şart bebekler için hazırlanan yemek tariflerinin okunma oranı 2 kat artarken en çok okunan tarifler çorba tarifleri oldu.

Bebekler İçin En Önemli Besin Çorba

 Bebekler İçin En Önemli Besin Çorba

Bebeklerin sağlıklı büyüyüp gelişmesi ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için çorba şart bebekler için hazırlanan yemek tariflerinin okunma oranı 2 kat artarken en çok okunan tarifler çorba tarifleri oldu.
Yemek.com birçok kategoride binlerce yemek tarifini ve eğlenceli içerikleri kullanıcılarıyla buluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda hayatı kolaylaştıracak öneriler sunuyor. Bu konuda en çok rağbet gören kategorilerden biri ise anne ve anne adaylarına yardımcı olan içerikler ve mama tarifleri bulunan Anne Çocuk kategorisi. Yemek.com’ da geçen yıla göre Anne Çocuk kategorisindeki tariflerin okunma oranı 2 kat artarken en çok okunan tarifler bebekler için yoğurt çorbası, patatesli kabak çorbası ve brokoli çorbası oldu. En çok okunan içerikler ise emzirme dönemlerine dair öneriler oldu.

Bebekler için çorbalar ve ilginç tarifler

Ek besinlere geçen bebekler için en önemli gıdanın çorba olduğu yıllardır biliniyor. Yemek.com’da bebekler için hazırlanan yemek tariflerinin okunma oranı 2 kat artarken en çok okunan tarifler çorba tarifleri oldu.


Bebeklerin sağlıklı büyüyüp gelişmesi ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için çorba şart diyen Yemek.com kullanıcılarının en çok okuduğu çorba tarifleri ise 93 bin okunmayla Bebekler İçin Yoğurt Çorbası, 24 bin okunmayla Bebekler İçin Brokoli Çorbası ve 23 bin okunmayla Patatesli Kabak Çorbası.


Ayrıca bebekler için sağlıklı ve lezzetli birçok ilginç tarif de göze çarpıyor. Bu tariflerden Bebe Bisküvisi, Bebek Kurabiyesi, Bebekler İçin Krep ve Bebekler İçin Tavuk Köftesi ön plana çıkıyor.


Emzirme dönemi en önemlisi


Hiçbir besinde karşılığı bulunmayan anne sütü bebeklerin gelişimi için oldukça önemli. UNICEF Türkiye’nin yaptığı araştırmaya göre anne sütü, bebeğin ilk altı ay ihtiyacı olan protein, yağ, demir, vitamin gibi her türlü besin değerine içeren ideal besin kaynağı olmakla birlikte anneyi idrar yolu enfeksiyonlarından, meme ve yumurtalık kanserinden koruyor.


Son yıllarda emzirmenin faydalarına dair birçok sosyal sorumluluk kampanyaları ve farkındalık çalışmaları da düzenleniyor. Yemek.com’da da annelere dair en çok okunan içerikler emzirme dönemine yönelik tavsiyelere ait. Burada en çok okunan içerikler ise 113 bin okunmayla Anne Sütünü Artıran Yiyecekler ve 107 bin okunmayla Emziren Anneler Ne Yemeli?


Anne adayları sağlığına dikkat ediyor


Anne adaylarının hamilelik sürecinin en başından itibaren en çok önemsediği konuların başında beslenme geliyor. Doğru ve yeterli beslenme bebeğin dünyaya geldiği andan itibaren tüm hayatı boyunca daha sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı oluyor. Ayrıca hamilelik sürecinin getirdiği hassasiyetlere çare arıyor.


Bununla birlikle Yemek.com’da hamilelik önerileri arasından en çok okunanlar 72 bin okunmayla Hamilelikte Mide Yanmasına Ne İyi Gelir? ve 50 bin okunmayla Hamilelikte Beslenme içeriği oluyor.


Sorunlar için pratik çözümler


Bebeklik döneminde sık sık yaşanan sorunlar için Yemek.com Anne Çocuk kategorisinde birçok öneri bulunuyor. Bunlar arasında en çok okunanlar ise 120 bin okunmayla Bebeğe Gaz Yapan Yiyecekler ve 116 bin okunmayla Bebeklerde Kabızlık oldu.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109