Saadet Partisi İstanbul İl Başkanını linçten polis kurtardı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanını linçten polis kurtardı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanını  linçten polis kurtardı
Başkanı linçten polis kurtardı Numan Kurtulmuş'un katıldığı iftar programının basılmasının ardından bu gece de İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan'a saldırdılar.

Numan Kurtulmuş'un katıldığı iftar programının basılmasının ardından bu gece de İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan'ın aracının önünü kesen bir grup kapıları tekmeleyip, Erdoğan'a saldırmak ve araçtan indirmek istedi.


Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan ve beraberindeki heyet, Prof. Dr. Erbakan’ı karşılamak için geldiği Sabiha Gökçen Havalimanı girişinde, Hoca'yı karşılamaya gelenlerden bir kısmının saldırısına uğradı. Aracı tekmeleyen protestocular makam aracının önüne yatarak durdurmaya çalışırken bazıları da aracın kapısını açarak Saadet Partisi İstanbul İL Başkanı Erol Erdoğan'a ve beraberindekilere saldırmak istediler.

CAM VE KAPILARA TEKME

Aracın önüne atlayarak makam aracını yavaşlatan protestocular aracın camlarına sert cisimler fırlatırken kapıları da tekmelediler. Aracın kapısını açarak İl Başkanına fiziki saldırı gerçekleştirmek isteyenleri polis zor durdurdu. Polisin devreye girmesiyle linç girişiminden kurtulan Erol Erdoğan güçlükle VIP salonuna ulaşabildi.

ERDOĞAN, ERBAKAN'LA GÖRÜŞTÜ

Saldırı sonrasında Erol Erdoğan ve il başkanlık divanı üyelerinin VIP salonın Erbakan ile 1 saate yakın özel bir görüşme yaptı. Erol Erdoğan’ın, genel kongreden iftar baskınına kadar İstanbul’da yaşanan bazı olaylarla ilgili Erbakan'a bilgi aktardığı öğrenildi.

Necmettin Erbakan, Erdoğan ile görüşmesinden sonra kendisine tahsis edilen özel bir araçla havaalanından ayrıldı. Erbakan yarın Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlediği iftar programına katılacak.

Öte yandan, Erdol Erdoğan'ın yanı sıra Erbakan’ı karşılamaya gelenler arasında AGD İstanbul İl Başkanı Kerem Öncel, Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Ahmet Türkcan, Saadet Partisi eski İstanbul İl gençlik Kolları Başkanı ile AGD'nin istanbul ilçe başkanları da vardı.

internet haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109