Saadet Partisi Ataşehir'de ‘Start’ Verdi

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı, Ataşehirde seçim startını verdi

 Saadet Partisi Ataşehir'de ‘Start’ Verdi
Saadet Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı, Esnaf ziyaretleri öncesinde parti binasında medya mensupları ile buluşan Saadet Partisi MYK Üyesi Yılmaz Bayat, Ataşehir İlçe Başkanı Noğman Yüksel ve parti yönetimi, Ataşehir ve Türkiye genelinde yönetime talip olduklarının altını çizerek gövde gösterisinde bulundu.

“TÜRKİYE KENDİ AYAKLARININ ÜZERİNDE DURMALI”

Saadet Partisi MYK Üyesi Yılmaz Bayat açıklamalarında şunları ifade etti; Türkiye, coğrafi özellikleri ve bin yılı aşmış medeniyeti ile kendi ayakları üzerinde durmak zorundadır. Kendi silahını üreten, kendi ekonomik gücüyle Osmanlı Devleti’nin tüm dünyaya hakim olduğu topraklarda yeniden dünya ülkesi olmalıdır. Avrupa Birliği… Allah aşkına, sizce Avrupa Birliği bizi almak istiyor mu? ‘İstemiyoruz’ diyorlar, bizde zorla diretiyoruz ‘Alın bizi, alacaksınız’ diye… Böyle bir şey yok. Türkiye, kendi birliğini kendi kurmalıdır. Rahmetli Genel Başkanımız Necmettin Erbakan’ın İslam ülkelerini birleştirme projesi olan D-8’i bugün farklı ülkeler kendilerine uyarlıyor. Toprak satışı… Topraklar sebep ne olursa olsun satılamaz, satılmamalı da. Yarın birgün yabancılar ‘burası benim toprağım sen kimsin’ dediğinde ne diyeceksin. Geçmişten ders alınmalı bu konuda. Türkiye kendi ayakları üzerinde durmalı.



KARDEŞ ŞEHİR CEYLANPINAR


Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Noğman Yüksel, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile gerçekleştirilen Kardeş Şehir çalışması kapsamında ilçe yönetimi ile birlikte Şanlıurfa ve Ceylanpınar gözlemlerini şu şekilde aktardı;

Şanlıurfa ve Ceylanpınar’da birebir gördüm. Gençler birçok konuda ne yazık ki bilgisiz. Türkiye düşmanlığı hakkında gerekli bilgilere sahip değiller. Siyonizm ve benzeri tehlikelerin de ne yazık ki farkında değiller. Yeni nesil ve gençler bazı tehlikeler hakkında bilgilendirilmeli.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2012, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER