Putin, Türk Halkını Tebrik Ediyorum

Putin'den İstanbul'da Flaş Sözler: "Türk Halkını Tebrik Ediyorum

Putin, Türk Halkını Tebrik Ediyorum
Putin, Türk Halkını Tebrik Ediyorum
Putin'den İstanbul'da Flaş Sözler: "Türk Halkını Tebrik Ediyorum
Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 23. Dünya Enerji Kongresi'nin açılışının yapıldığı salona geldi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 23. Dünya Enerji Kongresi'nin açılışının yapıldığı salona geldi. Putin zirvede yaptığı konuştuğu Türk Akımı projesini hayata geçirmek istediklerini söyledi, darbe girişimiyle ilgili de Türk halkını tebrik etti. Putin, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek "Son olarak bir darbe girişimi oldu. Biz de takip ediyorduk. Türk halkını tebrik ediyorum ki durum kontrol altına alındı" dedi.

23. Dünya Enerji Kongresi İstanbul'da başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kongrenin yapıldığı salona birlikte geldi.

Dünyanın pek çok ülkesinden üst düzey katılımın sağlandığı zirvenin açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Venezüela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve Başbakan Binali Yıldırım da hazır bulundu.

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili bir sunumun yapıldığı zirve, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ile başladı.

Darbe Yorumu

Putin, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyleyerek," Son olarak bir darbe girişimi oldu. Biz de takip ediyorduk. Türk halkını tebrik ediyorum ki durum kontrol altına alındı" dedi.
(Hürriyet)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER