Kadir Topbaş: Rusya-Türkiye ilişkileri düzelecek

26-28 Mayıs tarihlerinde Rusya’yı ziyaret eden Kadir Topbaş: Rusya-Türkiye ilişkilerinin düzeleceğine inandığını söyledi.

Kadir Topbaş: Rusya-Türkiye ilişkileri düzelecek
Kadir Topbaş: Rusya-Türkiye ilişkileri düzelecek

26-28 Mayıs tarihlerinde Rusya’yı ziyaret eden Kadir Topbaş: Rusya-Türkiye ilişkilerinin düzeleceğine inandığını söyledi.

26-28 Mayıs tarihlerinde Rusya'nın Tataristan Cumhuriyeti başkenti Kazan'da düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı'nın (UCLG) toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Rusya-Türkiye arasındaki ilişkilerin ileride düzeleceğine inandığını söyledi.
Aynı zamanda Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatının başkanlığını yürüten Kadir Topbaş, dün başkent Kazan'da Tatarların milli bayramı olan Sabantuy Bayramı'na katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kazan Başkonsolosu Turhan Dilmaç ile Sabantuy meydanına girişte AA muhabirinin sorularını cevaplayan Kadir Topbaş, "İlişkiler toparlanacaktır, çünkü zaman her şeyi düzeltecektir" dedi.
Sabantuy Bayramı, Rusya'nın 50'den fazla bölgesiyle birlikte dünyanın 20'den fazla ülkesinde ve aynı zamanda her yıl İstanbul ve Eskişehir kentlerinde de düzenleniyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER