Kemer arası eroin sevkiyatı

İstanbul'da 3 katlı bir atölye kiralayıp "Almanya'ya ihraç" kisvesi altında ürettikleri kadın kemerlerinin arasına eroin koyan 7 kişilik şebeke yakalandı

Kemer arası eroin sevkiyatı
İstanbul Narkotik polisi , TİKKO ve uyuşturucu kaçakçılığından kaydı bulunan İsmet K. ve şebekesinin Zeytinburnu'nda 3 katlı bir bina kiralayarak burayı tekstil atölyesi haline getirdiğini tespit etti. Şebekeyi takibe alan polis şüphelendikleri zanlıların Almanya'ya yüklü miktarda eroin sevkıyatı yapmaya hazırlandığını belirledi.

LÜKS ARAÇLARLA YAŞAM
Şebeke lideri İsmet K. ve yardımcısı Cemil A.'nın özel kemer ustalarını İstanbul'a getirdiğinin belirlenmesi üzerine operasyon için harekete geçildi. Polis, kemerlerin içine gizlenmeye çalışılan 42 kilo 750 gram eroin ele geçirdi. Ataşehir'de son model otomobillerle lüks bir yaşam süren şebeke üyeleri İsmet K., Cemil A., Hüseyin K., Yüksel K., Muzaffer A. Ve Zafer S. yakalanarak gözaltına alındı. Şebekenin Almanya'daki bağlantılarını sağlayan ve sevkıyatı kontrol etmek için İstanbul'a gelen Hakan Y. de yakalandı. Polisteki sorgusu tamamlanan şebeke üyeleri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, kullandıkları 5 adet lüks otomobile el konuldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2012, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER