Hırsız var' ihbarı ile karakolda bitti

Dershanedeki seks partisi 'Hırsız var' ihbarı ile karakolda bitti

Hırsız var' ihbarı ile karakolda bitti

SAMSUN’da özel bir dersanede çalışan 27 yaşındaki S.K. ve iki akrabasının, para karşılığı anlaştıkları 3 kadınla dershanedeki fuhuş partisi, ’hırsız var’ ihbarı üzerine karakolda bitti.



İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi İnce Sokak üzerindeki dershanede çalışan S.K., akrabaları 28 yaşındaki A.K. ve 24 yaşındaki M.K. ile birlikte dün gece gazinoya giderek eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde gazinoda bulunan Arife M. (30), Nona T. (35) ve Khatuna C. (47) ile 100’er TL karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaşan 3 kafadar, bir taksiye binerek S.K.’nın çalıştığı dersaneye gelip içeriye girdi. Bu sırada derhaneye birilerinin girdiğini gören çevredeki vatandaşlar polisi arayıp, ’dersaneye hırsız girdi’ diye ihbar etti.



DIŞARI ÇIKINCA YAKALANDILAR



İhbar üzerine olay yerine gelen Hırsızlık Masası’na bağlı sivil ekipler, içerden kadın sesleri duyunca Ahlak Büro Amirliği’ne haber verdi. İddiaya göre dersanede cinsel ilişkiye 3 kadın ve 3 erkek, dışarı çıkarken kapı önünde bekleyen polis tarafından yakalandı.



Para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf eden kişiler Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada ifadeleri alınan A.K., M.K., S.K. ve Arife M. serbest bırakldı. Gürcistan uyruklu iki kadın ise erkeklerle para karşılığı fuhuş yaptıkları gerekçesiyle sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.





hürriyet.com



Sigorta hasar sorgulama



Ataşehir Firma Rehberi



Ataşehir'de Hastahaneler Tıp Merkezleri



Atasehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109