Sırbistan Başkonsolosu Dr. Prcoviç’ten Pendik’e teşekkür

Sırbistan Başkonsolosu Dr. Prcoviç’ten Pendik’e teşekkür

Sırbistan Başkonsolosu Dr. Prcoviç’ten Pendik’e teşekkür
Sırbistan Başkonsolosu Dr. Miroslav Prcoviç, Pendik’e geldi. Önce Pendik Belediyesine ardından da Bosna Sancak Derneği’ne giderek ziyarette bulunan Başkonsolos Dr. Prcoviç,  iki ülke ilişkilerine yönelik desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Kenan Şahin’e teşekkür etti.

Sırbistan Başkonsolosu Dr. Miroslav Prcoviç Pendik’e geldi. Üç ay evvel Sırbistan Başkonsolosluğu’na atanan Prcoviç, önce Pendik Belediyesine ardından da Bosna Sancak Derneği’ne giderek ziyarette bulundu. Başkonsolos Dr. Prcoviç Belediye Başkanı Kenan Şahin ile yaptığı görüşmede, Pendik Belediyesinin ikili ilişkileri güçlendirilmeye yönelik çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşmenin ardından Bosna Sancak Derneği’ni ziyaret eden Dr. Prcoviç, Pendik’in büyük bir kent olduğunu ifade ederek; “Buradaki birliktelik ve kardeşlik sevgisi beni çok mutlu ediyor.” dedi. Oldukça samimi bir havada geçen ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Kenan Şahin de, Başkonsolos Dr. Miroslav Prcoviç’in Sırbistan ve Türkiye arasındaki bağlara önemli katkılar sağlama noktasında önemli bir görev üstlendiğini, bu açıdan temasların önümüzdeki günlerde de süreceğini söyledi. Sırbistan’ın özerk bölgesi olan Sancak Bölgesi’nin Pendik ile kardeş belediye olduğunu hatırlatan Şahin, Pendik’in daima uluslararası ilişkilere önem veren bir kent olduğunu, bundan sonrada bu yönde atılacak adımlar devam edeceklerini belirtti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER