Semt pazarlarının kalitesi daha da artacak

Semt pazarlarının kalitesi daha da artacak

Semt pazarlarının kalitesi daha da artacak
Belediye Başkanı Kenan Şahin ilçedeki semt pazarlarının kalitesini daha da yükseltmek ve müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla pazar esnafı ile bir araya geldi. Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz’ın da katıldığı toplantıda, semt pazarlarının fiziki yapısı, atıkların toplanması ve pazar esnafının eğitimleri gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

 Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Kenan Şahin, tarihi Pendik Pazarı ile birlikte 20 semt pazarına, vatandaşın ilgisini daha da arttıracak ve daha modernleştirecek bir çalışma yapacaklarını söyledi. Bunun için de Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz ve pazar esnafı ile Gülistan Sofrası’nda bir araya gelen Başkan Şahin, çalışmanın ayrıntılarını görüştü.  Pazarların yapısı, karma ve tekdüzeliği, müşteri yelpazesi, esnafın müşteriye dönük yaklaşımları ve eğitimleri, pazar yeri meseleleri, pazarların niteliği ve çöp sorunu gibi başlıklar enine boyuna konuşuldu.

Pazar esnafına anket yapılacak

Pazar esnafı yapılacak çalışmanın önemli bir bölümünü oluşturuyor. Bu nedenle Pendik’in en büyük 911 tezgâhlı çarşı pazarından, 12 tezgâhlı en küçük pazarına kadar, esnafa yönelik bir anket düzenlenecek ve çalışma ile ilgili görüşler alınacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER