Ruhsatsız geri dönüşüm deposunda Bir odada 13 kişi kalıyor

Ruhsatsız geri dönüşüm deposunda Bir odada 13 kişi kalıyor

Ruhsatsız geri dönüşüm deposunda  Bir odada 13 kişi kalıyor
Vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine ihbarı değerlendiren Zabıta ekipleri,  Ahmet Yesevi Mahallesi’nde ruhsatsız ve izinsiz faaliyet yapan geri dönüşüm deposuna ani bir baskın gerçekleştirdi. Depoda çalışan 13 kişinin tek odada kaldığı tespit edilen baskında piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL olan geri dönüşüm atıklarına el konuldu.

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde ruhsatsız ve izinsiz faaliyet yapan geri dönüşüm deposuna ani bir baskın gerçekleştirerek depoyu mühürledi.
Vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine ihbarı değerlendiren Zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinde emniyet güçleri ile birlikte gerçekleştirdiği geri dönüşüm deposu baskınında, piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL olan geri dönüşüm atıklarına el koydu. Ruhsatsız geri dönüşüm deposunun üst katında yapılan incelemede, depoda çalışan 13 kişinin tek odada kaldıkları tespit edildi.
Ağzına kadar dolu depodan çıkarılan geri dönüşüm atıkları, Pendik Belediyesinin nakliye araçları ile taşındı. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri yaptığı açıklamada, vatandaşlardan gelen bu tip şikâyetlerin değerlendirildikten sonra en kısa süre içerisinde müdahale edildiğini; izinsiz geri dönüşüm malzemeleri toplanmasına ve bunların depolarda biriktirilerek halk sağlığının tehdit edilmesine asla müsaade edilmeyeceğini bildirdi.
Ruhsatsız depo, geri dönüşüm atıklarının çıkarılmasının ardından ilaçlanarak mühürlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER