Pendik'de Ravo ile temizlik ilçe geneline yayılacak

Pendik'de Ravo ile temizlik ilçe geneline yayılacak

Pendik'de Ravo ile temizlik ilçe geneline yayılacak
Pendik'de Ravo ile temizlik ilçe geneline yayılacak

Pendik Belediyesi pilot bölge Kaynarca’da kullanılan RAVO temizlik aracından 5 adet daha alacak. Ravo ile yapılan temizliğin son derece verimli olduğunu belirten Belediye Başkanı Kenan Şahin; “Toplam uzunlukları 1000 km’yi bulan 4 bin sokağımız var. Bu araçların yaygınlaşması ile hem zaman hem de kaynak tasarrufu yapacağız” dedi.


Halk Meclisleri kapsamında Yenişehir Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, kentte yaptıkları proje ve çalışmalarda tasarrufu da ön planda tuttuklarını söyledi. Bu kapsamda ilçedeki temizlik çalışmalarında teknolojiye ağırlık vereceklerini belirten Başkan Şahin, Ravo temizlik aracı ile pilot bölge Kaynarca’da devam eden çalışmalara değindi. Ravo ile yapılan temizliğin son derece verimli olduğunu ifade eden Başkan Şahin bu araçtan 5 adet daha almayı planladıklarını söyledi. Şahin; “Toplam uzunlukları 1000 km’yi bulan 4 bin sokağımız var. Bu araçların yaygınlaşması ile hem zaman hem de kaynak tasarrufu yapacağız ”şeklinde konuşarak Ravo ile yapılan temizliğin ilçe geneline yayılacağını ifade etti.

Saatte 4 ton çöp toplayabiliyor

Pilot bölge Kaynarca’da kullanılan Ravo temizlik aracı, saatte 4 ton çöp toplayabiliyor. 8-10 kilometre hızla çalışan Ravo’nun en önemli özelliklerinden biri de manevra kabiliyeti. Bu özelliği sayesinde dar yerlere rahatlıkla girip çıkabiliyor.  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER