Pendik'de 1000 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Pendik'de 1000 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Pendik'de 1000 çocuk erkekliğe ilk adımı attı
Pendik Belediyesi ve Pendik Şifa Hastanesi’nin birlikte bu yıl 17.si düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni, yaklaşık 1000 çocuğun sünnetiyle sona erdi.
18 Haziran tarihinde başlayan ve 7 Temmuz’da sona eren Sünnet Şöleni’nde, yirmi günlük süre içerisinde Pendik’te ikamet eden yaklaşık 1000 çocuğun sünneti tamamlandı. Organizasyonda Şifa Hastanesi’nde görevli operatör doktor ve sağlık ekibi yer alırken, sünnet ameliyatının gerçekleştirildiği operasyon odalarında hijyenik ortamın ve sağlık koşullarının sağlanmasına oldukça titizlik gösterildi.

 Şölene katılan ve sünnet olan miniklere Pendik Belediyesince oyuncak ve dondurmalar dağıtıldı. Şölende ayrıca sünnet olacak çocuklar ve aileleri için Pendik Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışan görevlilerce ücretsiz hatıra fotoğrafı çekimi de yapıldı. Belediyenin gerçekleştirdiği sünnet şöleninden oldukça memnun olduklarını dile getiren vatandaşların, tecrübeli operatör doktorların elinde çocuklarının sünneti gerçekleştirilirken gayet rahat oldukları gözlerden kaçmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER