Pendik’e 11 yeni okul

Pendik’e 11 yeni okul

Pendik’e 11 yeni okul
Pendik’e 11 yeni okul

Kurtköy Mahallesi’ndeki halk meclisinde konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, TOKİ’nin İstanbul’a 400 yeni okul yapacağını belirterek Pendik’e 11 yeni okul müjdesi verdi. Başkan Şahin, konuşmasında Pendik’te 15 ayrı merkez yapacakları bilgisini de verdi.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin her fırsatta halkla beraber oluyor, düzenlenen halk meclisleriyle vatandaşın öneri ve isteklerini dinliyor. Kurtköy Mahallesi’nde düzenlenen halk meclisinde konuşan Başkan Şahin, Pendik’in şehircilik anlamında son dönemde çok hızlı bir ivme yakaladığını belirtti. Kentin merkezinin yalnızca Batı Mahallesi’ndeki çarşı olmayacağının altını çizen Başkan Şahin, “İnsanlar saatte 5-6 km yol yürüyor. O halde yaşadığı yerden en fazla bir saat yürüyerek kent merkezine ulaşmalı ve her türlü ihtiyacını burada karşılamalı” dedi ve sürdürdükleri projelerde, gelecekte Pendik’te 15 ayrı merkez yapacaklarının belirtti. Bu merkezlerde, kültürün ve sanatın da imkan bulacağı kompleks yapılar inşa edileceğinin vurgulayan Başkan Şahin, “Modern şehircilik neyi gerektiriyorsa onu yapacağız” şeklinde konuştu.

Yeni okullar inşa edilecek

Belediye Başkanı Kenan Şahin, TOKİ’nin İstanbul’a 400 yeni okul yapacağını belirterek Pendik’e 11 yeni okul müjdesi verdi. Başkan Şahin; “ Yeni yapılaşmalardan dolayı son dönemde genç nüfusu ciddi bir artış gösteren Kurtköy Mahallesi de bu projeden istifade edecek” dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER