PENDİK BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ ESNAFIYLA BULUŞTU
Pendik Belediye Başkanı : “Birlikte kapattık birlikte açacağız” dedi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne mevcut ulaşım alternatiflerini geliştirmek için Fevzi Çakmak Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Şahin, caddenin trafiğe açılma kararını, tıpkı 1 buçuk yıl evvel esnafla ortaklaşa aldıkları kapatma kararı gibi yine birlikte vereceklerini söyledi.

Fevzi Çakmak Caddesi esnafıyla birlikte yaptığı kahvaltının ardından konuşan Belediye Başkanı Kenan Şahin, yeni hizmete giren Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ulaşım alternatiflerini geliştirmek için, kapalı olan Fevzi Çakmak Caddesi’ni tek yönlü olarak trafiğe açmak istediklerini belirtti.

Caddenin trafiğe açılma kararını, tıpkı 1 buçuk yıl evvel esnafla ortaklaşa aldıkları kapatma kararı gibi yine birlikte vermek istediklerini belirten Şahin, “Hastaneye her gün ortalama 5 bin hasta geleceğini tahmin ediyoruz. Bu sayı hasta ziyaretçileri ile 2-3 katına çıkacak. İstiyoruz ki, hem bu yoğun ziyaretçi akışı ile ilgili herhangi bir ulaşım sorunu yaşanmasın, hem de bu yoğunluktan bölge ve Fevzi Çakmak esnafı ekonomik olarak istifade etsin” dedi.

Hizmetler referandumla, memnuniyetler anketle
Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetleri halkla görüşerek gerçekleştirdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Kenan Şahin, “Hangi bölgede bir hizmet gerçekleştiriyorsak, önce bölge halkıyla toplantılar yapıyoruz. Onların farklı seçeneklerini sandığa götürüyoruz ve hizmetleri istedikleri şekilde hayata geçiriyoruz. Tabi sonunda bununla yetinmiyor ve birkaç ay sonra ‘Hizmet faydalı olmuş mu, olmamış mı?’ diye bölgede bir memnuniyet anketi de yapıyoruz” şeklinde konuştu.

www.pendik.bel.tr

www.atasehirweb.com

www.atasehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER