Kore ve Kıbrıs Gazileri Onurlandırıldı

Kore ve Kıbrıs Gazileri Onurlandırıldı

Kore ve Kıbrıs Gazileri Onurlandırıldı
Kore ve Kıbrıs Gazileri Onurlandırıldı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi’nin organize ettiği ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen‘Kore ve Kıbrıs Gazileri Madalya Töreni’ yoğun katlımla Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene katılan Belediye Başkanı Şahin; “Gözünü kırpmadan canını verme cesaretini gösteren tüm gazilerimize saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi’nin organize ettiği ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Kore ve Kıbrıs Gazileri Madalya Töreni’ yoğun katlımla Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, 1.Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu adına 1.Ordu İdari Kurmay Yar Başkanı Tuğgeneral Ali Doğan İnce, Güney Kore Joo Ho Bae, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Servet Doruk, Pendik Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yavuz, Tuzla Piyade Okul Personel Şube Müdürü Albay Erdem Uğur, Pendik İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İdris Tataroğlu ile birçok yetkili ve en önemlisi yüzlerce gaziler katıldı.

Sanatçı Akın Akıntürk duygusal anlar yaşattı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kore ve Kıbrıs Savaşlarını anlatan sinevizyon gösterisi salondaki gazilerin göğsünü kabarttı. Ardından sanatçı Akın Akıntürk’ün seslendirdiği kahramanlık şarkıları, katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Plaket ve madalya törenin ardından bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik Muharip Gaziler Derneği’nin başarılı organizasyonlar düzenlediğini ifade etti ve “Gözünü kırpmadan canını verme cesaretini gösteren tüm gazilerimize saygılarımı sunuyorum” dedi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER