Hayırseverlerin yaptırdığı konferans salonu hizmete girdi.

Hayırseverlerin yaptırdığı konferans salonu hizmete girdi.

Hayırseverlerin yaptırdığı konferans salonu hizmete girdi.
Pendik Endüstri Meslek Lisesi, hayırseverler tarafından yaptırılan konferans salonuna kavuştu. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in de katıldığı açılış töreninde, okulun robot yarışlarındaki başarısının ve ‘Pendik Okuyor’ projesinin ödülleri de takdim edildi.

Pendikli üç hayırsever şirketin ortaklaşa yaptıkları Pendik Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunun açılışına katılan Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Kaymakam Cafer Odabaş, okulun İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Yarışları’ndaki başarısını da ödüllendirmeyi ihmal etmedi. Robot yarışmasında ilk 8’deki 6 dereceyi Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri hak ederken, yarışmada birinci Ensar Yılmaz, üçüncü Ahmet Uygur ve beşinci Emre Katırcılar’a Pendik Belediyesince birer notebook verildi.

Programda bir başka ödül töreni ise ‘Pendik Okuyor’ projesi için gerçekleştirildi. Proje kapsamında en fazla kitap okuyan öğrencilere ödüllerini veren Başkan Kenan Şahin, ‘Pendik Okuyor’un sadece öğrencilere yönelik bir çalışma olmadığının altını çizdi. Şahin; “Bu proje sadece Pendik’te değil tüm Türkiye’de farklı adlarla devam eden bir büyük bir çalışma. Biz de Pendik Belediyesi olarak bu kampanyaya en fazla nasıl destek verebiliriz, bunun çabasındayız” şeklinde konuştu.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER