Aydos Ormanı Pendikli için büyük avantaj

Aydos Ormanı Pendikli için büyük avantaj

Aydos Ormanı Pendikli için büyük avantaj
Aydos Ormanı Pendikli için büyük avantaj”    Pendik Gündemi’ne önemli bilgiler veren Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Okur, Aydos Ormanı’nın kent için büyük şans olduğunu söyledi. Okur; “Denize sahip olmamız sebebiyle oksijenimiz bol. Bir de Aydos’un hava temizleme fonksiyonu soğuk algınlığının yoğun olduğu bu dönemler için önemli bir avantaj” dedi.  

Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Okur Pendik’in sahip olduğu Aydos Ormanı’nın ilçe sakinlerinin sağlığı bakımından bir avantaj olduğunu söyledi. Soğuk algınlığı bakımından kış aylarının oldukça hassas bir dönem olduğunu hatırlatan Başhekim Okur, Aydos Ormanı’nın havayı temizleme görevi ile doğal bir koruyucu olduğunu söyledi ve “Aydos Ormanı Pendikli için büyük avantaj” dedi.  

 “Mevcut bina fiziki açıdan yetersiz”                                
Konuşmasında Pendik Devlet Hastanesi’nin hem fiziki hem de verimlilik açısından artık yetersiz hale geldiğini belirten Başhekim Doktor Ali Okur, mevcut binanın özellikle otopark sıkıntısının bulunduğunu, bu durumunda çoğu zaman hastalar ve yakınlarını sıkıntıya soktuğunu söyledi. Okur; “Sokaklar çok dar. Doğrusu hastanemizin fiziki durumu şu anki ihtiyaçlara tam olarak cevap verememekte.”şeklinde konuştu.   


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER