4 yılın birikimi meyvesini verdi

4 yılın birikimi meyvesini verdi

4 yılın birikimi meyvesini verdi
4 yılın birikimi meyvesini verdi

Pendik Belediyesinin düzenlediği ve dört yıldır devam eden “Fatih Çıtlak’la Mesnevi Okumaları” programı, ilk meyvesini verdi. Pendik Belediyesi sponsorluğundaki ‘18 Beyit Dinle’ adlı kitap, Pendik Via Hotel’de muhteşem bir tanıtım programıyla kültür hayatımıza merhaba dedi. Eseri değerlendiren Belediye Başkanı Kenan Şahin; “İnanıyorum ki bu eser, kültür hayatımızda mümtaz bir yer alacaktır” şeklinde konuştu.

Tanıtım programına Belediye Başkanı Kenan Şahin, Kaymakam Cafer Odabaşı, Müftü Ziya Ersin, Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök ve çok sayıda Pendikli katıldı. Birçok Bakan, Milletvekili ve Belediye Başkanının tebrik mesajı ilettiği programda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik Belediyesinin kültür ve sanat alanında, gelecekte hayırla yad edilecek birçok program düzenlediğini belirterek; “4 yıldan bu yana her hafta, çoğu bayan yaklaşık 600 Pendikli ‘Mesnevi Okumaları’nın müdavimi oldu. İnanıyorum ki bu eser, kültür hayatımızda mümtaz bir yer alacaktır” dedi. Yazar Sadık Yalsızuçanlar ve kitabın yazarı Fatih Çıtlak’ın konuşmacı olduğu kitap tanıtım programında, Yazar Yalsızuçanlar, bir edebiyatçı olarak kitabın edebi diline hayran kaldığını belirtti. Kitabın yazarı Fatih Çıtlak ise bu programın uzun soluklu olmasında Pendik Belediyesi ve Pendiklilerin büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Başkan Şahin konuşmasında “İnanıyorum ki bu eser, kültür hayatımızda mümtaz bir yer alacaktır” şeklinde konuştu.

Program ney ve semazen gösterileriyle devam ederken, Fatih Çıtlak program bitiminde Pendik Belediyesince dağıtılan kitaplarını imzaladı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER