Matematik - Fen bilgisi 6. -7. - 8. sınıf Özel ders - İTÜ Mezunu

Telefon numarası : (Cep) +90-554-7679769 Adres : ATAŞEHİR ataşehirweb rehberi

Matematik - Fen bilgisi 6. -7. - 8. sınıf Özel ders - İTÜ Mezunu

Matematik - Fen bilgisi 6. -7. - 8. sınıf Özel ders - İTÜ Mezunu
Üniversite son sınıf olduğum 2008 senesinde, amatör olarak başladığım özel ders deneyimim, kısa sürede meslek haline geldi. Başladıktan 2 ay sonra 13 öğrenciye ulaşmıştım. Hepsi referans yolu ile bana ulaşan öğrencilerimin tanıdıklarıydı. Şu ana kadar ders alıp ta memnun kalmayan öğrencim olmadığını söylemekten gurur duyuyorum.

Öncelikle bana göre özel ders vermek, 2 saat ders anlatıp parayı alıp çekip gitmek değildir. Öğrenci ve aile ile sıkı bir bağ kurmak, yeri geldiğinde öğrencinin dersindeki başarısızlığın sebeplerini araştırmak ve çözmede ona yardımcı olmaktır. Kendi kendine ders çalışmayı, bir şeyler öğrenmeyi öğretebilmektir. Hedefler koymayı, bu hedeflere inanmayı, planlı ve programlı olmayı öğretebilmektir. Ben sadece özel ders konusunda değil, tüm hayatını etkileyecek kararları konusunda öğrenciye ve sizlere yardımcı olmak istiyorum.

Prensibim önce bir kere aile ile tanışmaya gitmektir. Aile ve öğrenci ile tanışma ile birlikte ücretsiz kısa sureli bir ders yapmak öğrencinin, benim ve ailenin kafasındaki soru işaretlerini giderecektir. Son olarak ta aile ile öğrencinin durumunu, ne kadar sure, hangi yoğunlukta derse ihtiyacı olduğunu konuşmaktır. İnanın bu şekilde Aile ve öğrenci en doğru kararı verebilir.

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse sabırlı, anlayışlı, akıllı, detayları açıklamayı seven, sevecen, esprili, diksiyonu düzgün ve gerçekten bildiklerini karşı tarafa iyi aktaran bir öğretmen olduğumu kendim değil eski öğrencilerimden, yani referanslarımdan duyabilirsiniz. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi mezunuyum. Lise öğrenimim Edirne Fen Lisesinde idi. Fakat bu okullar değil insanın yapısı ve yetenekleri öğretmen olabilmesinde etkendir. Herkes aynı şekilde bildiklerini karşı tarafa aktaramaz. Ayrıca ergenlik dönemine girmiş, zor bir dönem geçiren gençlere adeta bir abi, bir arkadaş gibi yaklaşarak, özel dersi onlara daha zevkli hale getiriyorum. Ben bu konuda kendime güveniyorum.

Eski öğrencilerimden çok güzel okullar, bölümler kazananlar oldu. Karşılıklı görüşmemizde istenildiği takdirde eski öğrencilerim ve velilerinin iletişim bilgilerini verebilirim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Not: Temmuz - Ekim dönemi dersleri için 4 kişilik öğrenci kontenjanımdan, 2 kişilik yer kalmıştır.

FATİH TEPEKÖY
Telefon (Cep) +90-554-7679769

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109