TİCARİ ARAÇ VE LOJİSTİK SEKTÖRLERİ FUARI SONA ERDİ

Ticari araçlar ve Lojistik sektörünün büyük buluşması Comvex İstanbul ve Logist Eurasia fuarları, ticari araçlar, yan sanayi ve lojistik endüstrisinin lider firmalarını bir araya getirdi.

TİCARİ ARAÇ VE LOJİSTİK SEKTÖRLERİ FUARI SONA ERDİ
 TİCARİ ARAÇ VE LOJİSTİK SEKTÖRLERİ FUARI SONA ERDİ
Ticari araçlar ve Lojistik sektörünün büyük buluşması Comvex İstanbul ve Logist Eurasia fuarları, ticari araçlar, yan sanayi ve lojistik endüstrisinin lider firmalarını bir araya getirdi.

Kıtaları bir araya getiren fuarlara, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, toplam 8 salonda 80.000 metrekare kapalı sergi alanında, 23 ülkeden 300’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yaptı.

Ticari Araçlar, Otomotiv ve Yan Sanayi Sektörünün Lider Markaları Yeni Vizyon ve Ürünleri ile Comvex İstanbul Fuarındaydı.

Ticari araç ve otobüs üreticilerinin son modelleri ile aksam ve parçalardaki son yenilik ve gelişmelerin kullanıcılara sunulduğu Comvex İstanbul Fuarı Aksan, Alcoa, Allison Transmission, Aspöck, Baktaç Branda, Bekiroğlu Hidrolik, BPW, Brf Treyler, Bridgestone, Castello, Fiat, Ford, Fox Üst Yapı, Eko Treyler, Eku Fren, Eroğlu, Gaz, Gema, Gencer Kasa, Hayes Lemmerz, HYVA, İlkerler Otomotiv, Isuzu, Iveco, Kale Oto Radyatör, Karsan, Kartallar Damper, Koluman, Krone, Man, Mercedes, Nevpa, Otokar, Orthaus, Özgül Treyler, Öztreyler, Saf Holland, Seçsan Treyler, Turkar, Serin, Seyit Usta, Symex, Temsa, Tırsan, Yeksan, York, ZF Türk, gibi Türkiye ticari araç sektörüne yön veren lider firmaları bir araya getirdi.

Tüyap tarafından Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Ağır Ticari Araçlar Derneği (TAİD) ve Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) işbirliği ile hazırlanan Comvex İstanbul, otomotiv sanayimizin gücünü ortaya koyduğu, yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiler ile yeni ticari işbirliklerine ortam hazırlayan önemli bir pazarlama platformu olarak dikkat çekti. Comvex İstanbul, otomotiv sektörünün önemli ihracat pazarları olan 14 ülkeden gelen alım heyetlerini katılımcı firmalar ile bir araya getirdi.

Lojistik Dünyasının Yeni Ticari Fırsatlar Yaratan Platformu, Logist Eurasia’da Buluştu.

Comvex İstanbul ile eş zamanlı Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) işbirliği ile düzenlendiği LOGIST EURASIA 2013, 6. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknolojileri Fuarı yenilikçi lojistik çözümler arayan tüm iş kollarına bir araya getirdi.

Taşımacılık ve lojistik hizmeti alan, tüm üretici-ithalatçı-ihracatçı firmaların karar vericilerini, lojistik-taşımacılık sektörü yetkilileri ve ilgili kamu kurum-kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya geldiği fuarda lojistik endüstrisinin en son araç, donanım, teknoloji, ürün ve hizmetleri sergilendi.

Eximbank, PTT, TCDD, İşkur ve Kosgeb gibi sektörün işbirliği ortakları da, proje ve ürünlerinin tanıtımı, için fuarda yer aldı.

Görkemli Açılış

Comvex İstanbul ve Logist Eurasia 2013 fuarları, katılımcı firmaların basın toplantıları, müzik ve dans gösterileri ile görkemli bir açılışa imza attı. Yerli ve yabancı basın mensupları fuarlara yoğun ilgi gösterirken, görsel şovlarıyla dikkat çeken katılımcı firmaların stantları fuarların henüz ilk günü olmasına rağmen ziyaretçi akınına uğradı.

Birbirinden Yaratıcı Tanıtımlar

Katılımcı firmalar birbirinden yaratıcı tanıtımları ile en son model ürün ve hizmetlerini, teknoloji ve aksamlarını uluslararası pazarlara tanıttı. Türkiye’nin en prestijli fuarlarını organize eden Tüyap, Comvex İstanbul ve Logist Eurasia Fuarları ile, firmaların marka bilinirliğini güçlendirirken, ihracat imkanlarının artmasına, potansiyel müşterilerin bir araya gelmesine, yeni dağıtım kanallarının sağlanmasına imkanlar yarattı.

Comvex İstanbul ve Logist Eurasia Fuarlarında Markalar, Satış Rekorları Kırdı

Comvex İstanbul ve Logist Eurasia 2013 fuarları, sektöre yeni bir heyecan getirdi. Son model ticari araç ve lojistik sistemlerin görücüye çıktığı fuarlar, firmaların yeni siparişler almasına imkan sağladı. Fuarlar, görkemli açılışı ve firma lansmanlarında gösterdiği başarıyı yapılan sıcak satışlarla da destekleyerek sektörün hedeflerini yakalamasına önemli katkı sağladı.

Kamyoncunun Hayatı Fotoğraf Sergisi Fuarlara Renk Kattı

Ford Cargo Sanat Atölyesi’nin düzenlediği “Kamyoncunun Hayatı - Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler Comvex İstanbul ve Logist Eurasia fuarlarında sergilendi.

Kamyon şoförlerinin hayatlarının fotoğraflarla anlatıldığı sergiye, ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER