Hangi Model Araç Alırsanız Alın Oto Ekspertiz Yaptırın

Günümüzde en hızlı sektörler arasında araç ikinci el piyasası yer alıyor. İkinci el araç aşırken Mutlaka Otomobile Ekspertiz Yaptırın.

Hangi Model Araç Alırsanız Alın Oto Ekspertiz Yaptırın
 Hangi Model Araç Alırsanız Alın Oto Ekspertiz Yaptırın


Günümüzde en hızlı sektörler arasında araç ikinci el piyasası yer alıyor. İkinci el araç aşırken Mutlaka Otomobile Ekspertiz Yaptırın.

Günümüzde en hızlı sektörler arasında araç ikinci el piyasası yer alıyor. Yeni bir araç alacağınız zaman dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Aracın hasar durumu, değişen durumu ve boya durumu konusunda mutlaka bir rapor alınması gerekir.


Günümüzde en hızlı sektörler arasında araç ikinci el piyasası yer alıyor. Yeni bir araç alacağınız zaman dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Aracın hasar durumu, değişen durumu ve boya durumu konusunda mutlaka bir rapor alınması gerekir. Çünkü aldığınız araçta herhangi bir şekilde sorun mevcut ise bu size maddi açıdan sorun oluşturacaktır. Bunun için aracınızı almadan önce gerekli testleri yaptırmanız yararınıza olacaktır. Bu konuda bağımsız olarak hizmet veren oto ekspertizler bulunuyor. Belirli bir ücret ödemesi yaparak aracınızın gerekli olan kontrollerini yaptırabilirsiniz.

Bağımsız Oto Ekspertiz Hizmeti

Sektör içerisinde bağımsız olarak hizmet veren oto ekspertizler bulunuyor. Bulunduğunuz yere yakın olan bir kurumdan destek alabilirsiniz. Bu hizmeti almanız aracınız için önem taşır. Ayrıca bu hizmetten sonra araçta herhangi bir sorun var ise satıcı ile görüşebilir ve araç alımından vazgeçebilirsiniz. İstanbul Ataşehir oto ekspertiz hizmet içeriklerinde aracın tüm ayrıntılarına bakılır. Aracın motor gücü kontrol edilir. Ön kısmına bakılır. Tüm bu hizmet içeriği alanında uzman bir ekip tarafından kontrollü bir şekilde yapılır. Aracın yağ kaçaklarından diğer ayrıntılarına kadar bakılarak geniş bir rapor hazırlanır. Bu rapor neticesinde araçta oluşan arızalar size bildirilir. Ayrıca ekspertiz tarafından aracın test sürüşü de yapılır. Herhangi bir sorun görülür ise rapora eklenir.

İlgili işlemler tamamlandıktan sonra size bir rapor sunulur. Bu raporda yapılan tüm işlemler ayrıntılı olarak görülür. Ayrıca araçta değişen parçalar da bu raporda belirtilir. Hangi parçaların boyalı olup olmadığı da size rapor şekilde sunulur. Ataşehir oto ekspertiz konusunda gelişmiş bir bölgedir. Burada araç alacaksanız bağımsız kurumları tercih edebilirsiniz.

İç Ekspertiz Hizmeti

Motor ekspertizi hizmeti aldıktan sonra mutlaka iç ekspertizde yaptırmanız gerekiyor. Direksiyon aksamlarının kontrol edilmesi, dış ayna motorları, tavan döşemesi, klimalar kontrol edilir. Bu ayrıntılar da size rapor olarak sunulmaktadır. Ekspertiz hizmetini almanız aracınızın arızalarını öğrenmeniz ve satın alıp almayacağınıza karar vermeniz açısından önem taşıyor.

Her Araç İçin Ekspertiz Hizmeti Alınır Mı?

Marka ve modele bakılmaksızın tüm araçlar için ekspertiz hizmeti alabilirsiniz. Alacağınız hizmet için ilgili kuruma belirli bir ücret ödemeniz istenecektir. Ekspertiz hizmetinden aracı alacak olan kişi yararlanır. Alıcı ve satıcı arasında anlaşmaya bağlı olarak hizmet ücretinin kime ait olduğuna da karar verilebilir. Ekspertiz raporu olan araç daha güvenilir olarak satışa sunulur. Bundan dolayı herhangi bir sorun olmadan aracı alabilirsiniz. İkinci el araç alacağınız zaman mutlaka aracın gerekli olan kontrollerini yaptırmanız yararınıza olacaktır. Çünkü aracı satacağınız zamanda ilgili raporları karşı taraf sizden isteyecektir. Bundan dolayı sektör içerisinde kaliteli hizmet veren kurumları seçerek alacağınız aracı detaylı olarak kontrol ettirmeniz gerekir.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109